Elif: Η Μελέκ ψάχνει στα σκουπίδια τη φωτογραφία της Ελίφ!

Δείτε την Τετάρτη ένα συναρπαστικό επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Ο Ταρίκ καλεί τον νυχτοφύλακα της αποθήκης και τον κατηγορεί για τη φωτιά. Ο άντρας αρνείται ότι γνωρίζει κάτι.

Ο Κερέμ διαφωνεί με τη στάση του Ταρίκ και σκέφτεται πως πρέπει να γίνει μια σωστή έρευνα για να διαπιστώσουν τι συνέβη. Ο Ταρίκ φεύγει έξαλλος κι ο Κερέμ λέει στον νυχτοφύλακα πως τον πιστεύει.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τρίτη 08/06

Η Ράνα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ ευθύνεται για τη φωτιά. Αφήνει υπονοούμενα στον Ταρίκ κι εκείνος θυμώνει.

Η Μελέκ φεύγει από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ ανησυχούν. Η Τουλάι πιστεύει πως η Μελέκ ψάχνει τη φωτογραφία της Ελίφ, για την οποία μιλούσε. Η Τουλάι τη βρίσκει να ψάχνει στα σκουπίδια και την αγκαλιάζει με δάκρυα στα μάτια.

Ο Κερέμ νιώθει απελπισία και κάθεται μόνος στο δωμάτιό του. Η Σουρεγιά κάθεται δίπλα του και του συμπαραστέκεται. Το επόμενο πρωινό η Χουμεϊρά τους προειδοποιεί όλους πως η Ματσιντέ δεν πρέπει να μάθει το μέγεθος της καταστροφής, γιατί θα επηρεαστεί αρνητικά η υγεία της.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι νιώθουν άσχημα για τη Μελέκ και θέλουν να τη βοηθήσουν, αλλά η ιστορία με τη φωτογραφία της Ελίφ τους φαίνεται παράλογη.

Η Αλέβ ετοιμάζει ξανά πρωινό για να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ και να τον παντρευτεί. Το σχέδιο της είναι να κάνει την καλή σε όλους μέχρι να την παντρευτεί ο Σαφάκ και μετά να δείξει το αληθινό της πρόσωπο.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι διαφωνούν για τη Μελέκ. Η Τουλάι επιμένει πως η Μελέκ χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια και γρήγορα. Ο Βεϊσέλ δε συμφωνεί. Η Λεμάν τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και πιστεύει πως η Τουλάι έμαθε την αλήθεια για τη δουλειά του Βεϊσέλ.

Ο Σαφάκ βλέπει έτοιμο το τραπέζι με το πρωινό, αλλά φεύγει βιαστικός και πάλι. Η Αλέβ γίνεται έξαλλη, αλλά σκέφτεται πως πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες για να τον κατακτήσει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top