Elif: Οι αφίσες και τα παπούτσια καίγονται και η Ελίφ είναι συντετριμμένη

Συντονιστείτε το απόγευμα της Δεευτέρας 07/06 στις 17.40 στο Star

Οι αφίσες και τα παπούτσια της νέας σειράς καίγονται και η Ελίφ, ο Κερέμ, η Σουρεγιά και η Χουμεϊρά είναι συντετριμμένοι. Η Χουμεϊρά σκέφτεται πως δεν πρέπει να το μάθει η Ματσιντέ αλλά εκείνη ακούει αυτή τη φράση και αναγκάζονται να της πουν τι συνέβη, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια καταστροφή που θα τους κοστίσει πολλά χρήματα.

Ο Ταρίκ υποκρίνεται πως είναι σοκαρισμένος από τα δυσάρεστα νέα. Η Μελέκ βλέπει ένα όνειρο με την κόρη της να φεύγει από κοντά της και ξυπνάει με άσχημη διάθεση.  Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη και σκέφτεται πως χάθηκε η ευκαιρία, που είχε να τη βρει η μητέρα της, τώρα που κάηκαν οι αφίσες.  Η Βιλντάν νομίζει πως είναι θλιμμένη επειδή έχασε την ευκαιρία να γίνει διάσημη ενώ υποψιάζεται πως ο Ταρίκ ευθύνεται για ό,τι συνέβη.  Ξέρει πως αν έπρεπε να σώσει τον εαυτό του δεν θα δίσταζε να βάλει φωτιά ακόμα και στην έπαυλη. 

Ο Κερέμ προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος της καταστροφής από τη μητέρα του γιατί φοβάται πως η αλήθεια θα κάνει κακό στην υγεία της.  Η αλήθεια όμως είναι πως μπορεί να χάσουν ακόμα και την εταιρία.  Η Βιλντάν μιλάει με τον Ταρίκ και υπονοεί διάφορα λέγοντας πως η φωτιά ξέσπασε μια μέρα πριν βγουν οι αφίσες σε όλη τη χώρα.  Ο Ταρίκ την απειλεί. 

Οι κατεστραμμένες αφίσες πετιούνται στα σκουπίδια και ένας άστεγος βρίσκει ένα κομμάτι με το πρόσωπο της Ελίφ, που δεν έχει καταστραφεί εντελώς και τυλίγει το φαγητό του.  Η Ματσιντέ νιώθει άσχημα με όσα έχουν συμβεί.  Ο Ταρίκ μιλάει με τον άνθρωπο που έβαλε τη φωτιά και εκείνος του λέει πως δεν έχει αφήσει κανένα ίχνος στον χώρο…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top