Elif: Ο Ταρίκ θέλει να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της Χουρέϊρα

Καταιγιστικές εξελίξεις την Παρασκευή 04/06 στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ μιλάει στην Τουλάι και τη Ζουλιντέ για το όνειρό της με την Ελίφ και την ελπίδα που νιώθει ότι θα βρει την κόρη της. Η Ελίφ κοιμάται με την αφίσα της αγκαλιά και έχει και εκείνη την ίδια ελπίδα, πως σύντομα θα ξαναδεί τη μητέρα της. Ο Κερέμ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον.

Ο Κερέμ φαντασιώνεται τη Σουρεγιά να είναι γυναίκα του.  Ο Ταρίκ φέρεται στη Χουμεϊρά σαν να είναι πριγκίπισσα. Θέλει να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη της γιατί ένας χωρισμός σημαίνει πως θα χάσει τη θέση του και στην εταιρία.  Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε στο τηλέφωνο. Η Χουμεϊρά της λέει πως όσα υποψιάστηκε για τον άντρα της ήταν μια παρεξήγηση.  Ο Ταρίκ τις ακούει και μετά τηλεφωνεί στη Ράνα και εκείνη του λέει ψέματα πως τον βοηθάει με τη γυναίκα του γιατί δεν θέλει να έχει προβλήματα με τον Τζεμ, το αγόρι της.  Ο Εμιρχάν βλέπει εφιάλτη πως κλέφτες μπαίνουν στο σπίτι τους. Ξυπνάει ταραγμένος και η Ζουλιντέ προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Ζουλιντέ θυμάται τα λόγια της Τουλάι, πως ο Εμιρχάν χρειάζεται έναν πατέρα και πως δεν πρέπει να αφήσει τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον Σαφάκ. Η Ματσιντέ επαινεί τον γιο της για τη σκληρή δουλειά και ο Ταρίκ την ακούει και ζηλεύει.  Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του έχει γίνει πραγματικότητα, ο Κερέμ παίρνει τα ηνία της εταιρίας.

Η Ματσιντέ ζητάει από τον Κερέμ να κάνει ένα διάλλειμα και όταν βγαίνει από το γραφείο, μπαίνει κρυφά ο Ταρίκ και κοιτάζει την ηλέκτρονική του αλληλογραφία. Μαθαίνει πως την επόμενη μέρα θα αναρτηθούν σε όλη τη χώρα οι διαφημιστικές αφίσες με την Ελίφ.  Ξέρι πως αυτό σημαίνει ότι η Μελέκ μπόρει να δει τις αφίσες και να βρει την Ελίφ. Τηλεφωνεί σε διάφορους για να το εμποδίσει. Το επόμενο πρωί ο Κερέμ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και τον ενημερώνουν πως έγινε ένα ατύχημα και όλες οι αφίσες έχουν καεί…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top