Elif: Η Ράνα λέει στον Ταρίκ πως η Χουμεϊρά έμαθε για το ξενοδοχείο

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Πέμπτη στις 17.40 στο Star

Η Ράνα λέει στον Ταρίκ πως η Χουμεϊρά έμαθε τυχαία για το ξενοδοχείο, που είχαν μείνει μαζί και πως της τηλεφώνησε γιατί ήθελε να το μοιραστεί μαζί της. Ο Ταρίκ σοκάρεται καθώς ήταν το τελευταίο πράγμα, που περίμενε να συμβεί. Η Ράνα του λέει ψέματα πως αν δεν ήταν εκείνη να την εμποδίσει, η Χουμεϊρά θα του είχε ήδη ζητήσει διαζύγιο αλλά κατάφερε να της αλλάξει γνώμη.  Η Χουμεϊρά είναι σίγουρη πως ο Ταρίκ την απατάει. Ο Κερέμ λέει στην Μπιρτσέ πως τα σχέδια της είναι υπέροχα.

Ο Ταρίκ είναι στριμωγμένος και πρέπει να βρει μια εξήγηση για να δώσει στη Χουμεϊρά.  Της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν του απαντάει και ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον.  Η Μπιρτσέ ευχαριστεί τον Γιουνούς για τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Ο Γιουνούς χαίρεται που τη βλέπει χαρούμενη αλλά νιώθει περίεργα γιατί έχει πολύ δυνατά αισθήματα για ένα κορίτσι για πρώτη φορά στη ζωή του.  Ο Ταρίκ πηγαίνει στην έπαυλη και κάνει φιλοφρονήσεις στη Χουμεϊρά.

Της λέει πως έχει αγοράσει ένα δώρο για το μωρό τους αλλά το ξέχασε στο γραφείο. Ταυτόχρονα τηλεφωνεί πίσω στο άγνωστο νούμερο, από το οποίο τον είχε καλέσει ο Τζεμ ως υπάλληλος ξενοδοχείου και αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν μόνος του στο ξενοδοχείο.  Η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Η πρώτη αφίσα με την Ελίφ να διαφημίζει παιδικά παπούτσια είναι έτοιμη.  Ο Κερέμ και η Σουρεγιά τη δείχνουν στην Ελίφ και εκείνη σκέφτεται πως ίσως τώρα τη δει η μητέρα της και την αναζητήσει.  Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν επειδή έδωσε το τηλέφωνο του στη Χουμεϊρά.  Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως ο Σαφάκ είναι ο άντρας που θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την αγαπημένη του. Η Ιντίζ μιλάει στον Εμιρχάν για έναν κλέφτη στη γειτονιά και εκείνος φοβάται και αναρωτιέται ποιος θα προστατέψει εκείνον και τη μητέρα του...

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top