Τα Φιλαράκια: Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα!

Το εξομολογήθηκαν στη νέα τους συνέντευξη - «Ήμασταν πολύ τσιμπημένοι»

Βίντεο για το reunion της σειράς «Φιλαράκια» από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Σήμερα 27 Μαΐου, τα 6 «Φιλαράκια» συναντιούνται ξανά και θα τους απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το «The One With The Reunion».

τα φιλαρακια επιστρέφουν friends

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν!

Τα Φιλαράκια: Ο «Τζόι» έχει να μιλήσει εννέα χρόνια με τον πατέρα του

Πριν όμως οι φανατικοί τους τηλεθεατές ανά τον κόσμο παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο reunion, οι πρωταγωνιστές παραχώρησαν μία απολαυστική συνέντευξη στον James Corden.

Εκεί, η Jennifer Aniston (Ρέιτσελ) και ο David Schwimmer (Ρος) αποκάλυψαν για πρώτη φορά, πως ήταν ερωτευμένοι κατά τη διάρκεια της σειράς!

Τα Φιλαράκια Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα

Τα Φιλαράκια: Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα!

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston, με τον David Schwimmer να εξομολογείται πως και οι δύο ήθελαν πολύ ο ένας τον άλλον, όμως εκείνη την περίοδο ήταν δεσμευμένοι με άλλα άτομα.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μας έπαιρνε ο ύπνος. Ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε» είπαν οι ηθοποιοί.

Μάλιστα, και οι συμπρωταγωνιστές τους στη σειρά Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox και Lisa Kudrow ανέφεραν πως γνώριζαν για τον έρωτα ανάμεσα στους δυο τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια από τα «Φιλαράκια» που προβάλλονται στο Star

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top