Eurovision: Η πρώτη δήλωση της Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό!

Η Κύπρος με το «El Diablo» εντυπωσίασαν στη σκηνή του Α' ημιτελικού

Eurovision 2021: Πέρασε η Κύπρος στον τελικό - Δείτε τη 10άδα!

Στον τελικό της Eurovision 2021 προκρίθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» το βράδυ της Τρίτης 18/5 στον Α’ ημιτελικό.

Eurovision 2021: Πέρασε η Κύπρος στον τελικό - Δείτε τη 10άδα!

Το φαντασμαγορικό performance της κυπριακής αποστολής «μάγεψε» τις κριτικές επιτροπές και το κοινό, αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια, ενώ κέρδισε και τα social media, καθώς έγινε πρώτο trend και viral σε όλη την Ευρώπη.

Eurovision 2021 Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον Α' ημιτελικό

Eurovision 2021: Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον Α' ημιτελικό / Φωτογραφία: Apimages
 

Eurovision – Κύπρος: Η πρώτη δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού μετά την πρόκριση στον τελικό

«Παιδιά, μπήκαμε στον τελικό! Δεν το πιστεύω! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ψήφους σας, είμαστε όλοι καταενθουσιασμένοι, εγώ έτοιμη να κλάψω. Πάρα πολύ ευτυχισμένη. Το ήθελα από την αρχή της καριέρας μου να έρθω σε αυτόν εδώ τον διαγωνισμό και να δω όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που φτιάχνουν στο εξωτερικό και την όμορφη αυτή σκηνή και τόσους καλλιτέχνες. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Oh my God, μπήκαμε τελικό. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε, σας αγαπάω πολύ!», είπε φανερά συγκινημένη η Έλενα Τσαγκρινού στην κάμερα της Panic Records.

Eurovision 2021: Το φαντασμαγορικό performance του «El Diablo»

Eurovision 2021: Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στον Α' ημιτελικό

Το «El Diablo», το οποίο έγραψαν οι διάσημοι δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μέσα από ένα show υπερπαραγωγή.

Τα οπτικά εφέ που βασίζονταν σε καθρέφτες και φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του γνωστού Marvin Dietmann, «έκλεψαν»  τις εντυπώσεις, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε στη σκηνή πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μία λαμπερή δημιουργία της διάσημης σχεδιάστριας Celia Kritharioti, με μέταλλα, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα, ενώ το χτένισμά της επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», ετοιμάζονται να τα «δώσουν όλα» και να εντυπωσιάσουν ακόμα μία φορά, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 22/5.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top