Ελένη Μενεγάκη: Με αυτά τα πρόσωπα συζητά για τη νέα της εκπομπή

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζεται για τη νέα της εκπομπή που από τη νέα της σεζόν θα προβάλλεται από το Mega.

Η «ωραία Ελένη» επισκέπτεται συχνά τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, προκειμένου να φτιάξει την ομάδα που θα έχει στο πλευρό της.

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα της τηλεοπτική στέγη

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από την εκπομπή «Έλα Χομογέλα» ανέφερε κάποια ονόματα με τα οποία η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις.

Ελένη Μενεγάκη: Ποια πρώην συνεργάτιδά της θα είναι στη νέα της εκπομπή;

Ποια είναι αυτά; Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα ήταν στην Κατερίνα Ζαρίφη, είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο, υπήρξε σχετική επικοινωνία και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν. Από την πλευρά της Κατερίνας Ζαρίφη ζήτησε να μην είναι καθημερινά γιατί δε θα έχει χρόνο καθώς θα συμμετέχει στην σειρά του Mega «Συμπέθεροι στα Τύραννα”. Η Ελένη Μενεγάκη χτίζει μία νέα εκπομπή και θέλει δικά της πρόσωπα, αλλά να έχει και μία σταθερή ομάδα. Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε θετικό κλίμα όμως δεν είναι απλή η περίπτωση του γιατί είναι 16 χρόνια στον Alpha, υπάρχουν ζητήματα πρακτικά και οικονομικά για την ακολουθήσει. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις πιθανότερες να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη», ανέφερε η δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top