MasterChef 5 - Νίκος: Ποιοι πλησιάζουν τη Μαργαρίτα για να γίνουν αγαπητοί;

Όσα είπε στους «Κου Κου» μετά την αποχώρησή του

Την πόρτα της εξόδου είδε ο Νίκος Σκορδάκης. Ο πρώην παίκτης του MasterChef 5 μετά την επιστροφή του στον διαγωνισμό κατάφερε να φτάσει στους top 8.

MasterChef 5: Νίκος ή Παύλος; Ποιος φεύγει οριστικά από τον διαγωνισμό;


Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που χαιρέτησε μόνο τη Μαργαρίτα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

«Από τη στιγμή που ο Παύλος και η Μαργαρίτα ήταν εκεί μαζί μου, από τα υπόλοιπα παιδιά μόνο τον Τζιοβάνι ήθελα να χαιρετήσω και ο μόνος που πιστεύω ότι με αγαπούσε πραγματικά», εξήγησε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Σκορδάκης μίλησε με πολύ θερμά λόγια για το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού τη Μαργαρίτα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Στη Μαργαρίτα είπα ότι πρέπει να φτάσει στον τελικό γιατί την αγαπάει και τη στηρίζει ο κόσμος. Όλη η θετική ενέργεια θα τη βοηθήσει.»

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν όταν αναφέρθηκε στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας: «Της είπα να προσέχει δεν την αγαπάει κανένας.  Από τους παίκτες, εκτός από τον Τζιοβάνι δεν την αγαπάει κανένας.  Όλοι μετά τα μέσα του παιχνιδιού άρχισαν να την πλησιάζουν και να την κάνουν παρέα. Τα παιδιά που ήταν κοντά στην Μαργαρίτα έχουν φύγει».


Κλείνοντας είπε πως θα ήθελε να δει στον τελικό τη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top