Ουγγαρέζος: Η συγκινητική ανάρτηση για το Πάσχα χωρίς τους γονείς του

Θυμήθηκε τα έθιμα και τις εορταστικές ημέρες μαζί τους

Τι δήλωσε ο   Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την παρεξήγηση με τον Κρις Σταμούλη  με τη φράση «δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε» (19/4/2021)
 

Μια συγκινητική ανάρτηση για τους γονείς του, που τους έχασε πριν δύο χρόνια, έκανε με story στο Instagram ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος.  

Ουγγαρέζος instastory  για τους γονείς του το Πάσχα

Η ανάρτηση του Δ. Ουγγαρέζου για τις αναμνήσεις από το Πάσχα με τους γονείς του  

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε   

Ο  παρουσιαστής είχε χάσει στις αρχές του 2019 τον πατέρα του ενώ η μητέρα του είχε συγκλονιστεί από τον θάνατο του συντρόφου της, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της, εξαιτίας του θλιβερού γεγονότος.

Τα συγκλονιστικά λόγια του Δ. Ουγγαρέζου για τον θάνατο του πατέρα του! 

«Ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πως είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του» είχε δηλώσει για τον θάνατο του πατέρα του. 

10 μήνες αργότερα  ο Δ. Ουγγαρέζος έχασε και τη μητέρα του, ένας θάνατος που επίσης τον συγκλόνισε.

Bαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: Πέθανε η μητέρα του

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή, ημερά που παραδοσιακά είναι αφιερωμένη σε όσους έχουν φύγει από τη ζωή θυμήθηκε πώς περνούσε τις ημέρες του Πάσχα με τους γονείς του και πώς περνούσε  τις ημέρες μαζί τους. 

Ο παρουσιαστής έγραψε σε instastory για τις αναμνήσεις από πασχαλινές οικογενειακές στιγμές:  «Κι αν βάφεις τα αυγά, όπως την έβλεπες να κάνει, κι αν φτιάξεις τσουρέκια και κουλούρια απ’ την τσαλακωμένη, κίτρινη από την πολυκαιρία σελίδα με τη συνταγή που φύλαγε… Κι αν τηρήσεις τα έθιμά τους και είσαι εκεί που σου έμαθαν να είσαι αυτές τις ημέρες, δεν τους φέρνει πίσω… Προχωράμε». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top