Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε

O παρουσιαστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Σταμούλη

Μία παρεξήγηση που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα θέλησε να λύσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Πριν από μερικές ημέρες, η εκπομπή είχε φιλοξενήσει μία συνέντευξη του πρώην παίκτη του Survivor, Κρις Σταμούλη. Μετά το τέλος του βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία ενόχλησαν και προσέβαλαν τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα».

Κρις Σταμούλης

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να επανορθώσει, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Σταμούλη για τα λεγόμενά του.

«Προσπαθώ να βρω το θάρρος να μιλήσω. Είδα τον Κρις το Σάββατο που βγήκε στη Σίσσυ και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά, όχι για να δυσαρεστούμε κανέναν ούτε να τον στενοχωρούμε. Το παιδί στενοχωρήθηκε, του ζητώ συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.
Θα μπορούσα να πω επιχειρήματα αλλά δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Άπαξ και στενοχωρήθηκε εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη. Ήθελα να το κάνω από εδώ και όχι από το ραδιόφωνο ή τα social media, γιατί, όπως το είπα από εδώ, από εδώ ήθελα να το μαζέψω. Ένα αστείο είναι αστείο και για τις δύο πλευρές, όταν η άλλη πλευρά δεν το εκλαμβάνει ως αστείο δεν είναι», είπε χαρκατηριστικά.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα ο ίδιος, απαντώντας στα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε στα Social Media, ανέφερε σε ανάρτησή του τα εξής:

«Σας το λέω με πολλή αγάπη και αλήθεια, με δάκρυα στα μάτια: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε και σας εύχομαι να μην το μάθετε ποτέ, αδέλφια μου...».

Λίγη ώρα μετά, το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κρις Σταμούλης βλέποντας την τοποθέτηση του γνωστού δημοσιογράφου θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram να τον ευχαριστήσει για τον τρόπο που απάντησε.

«Ευχαριστώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την ειλικρινή του συγγνώμη».

Κρις Σταμούλης για Δημήτρη Ουγγαρέζο

Το χρονικό της παρεξήγησης του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον Κρις Σταμούλη

Ο Κρις Σταμούλης εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" το Σάββατο. Ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έδωσα μια συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να κάνω μια συνέντευξη. Συμφώνησα μετά χαράς. Κάναμε ένα γύρισμα και το concept ήταν να μιλήσουμε για το Survivor και για τη ζωή μου γενικά. Παίχτηκε το βίντεο στην εκπομπή και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι μετά την προβολή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία προσέβαλαν την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου ιδιότητα και την μόρφωσή μου. Το υπόλοιπο πάνελ, πλην της Φαίης Σκορδά, άρχισε να γελάει. Υπήρχαν κάποια πλάνα στο βίντεο, όπου ήμουν σε μία βιβλιοθήκη και κοιτούσα κάποια βιβλία και λέει "φαίνεται σαν να τα βλέπει πρώτη φορά αυτά τα βιβλία”. Στη συνέχεια λέει η Φαίη Σκορδά "έχει διαβάσει πολλά βιβλία το παιδί” κι εκείνος απάντησε "ναι, Αστερίξ”. Και όταν έπαιξαν κάποια πλάνα που έκανα γυμναστική όπως μου ζητήθηκε, είπε: "Κοιτάξτε τον. Θα εμπιστευόσασταν αυτόν τον άνθρωπο να σας αναλάβει στο δικαστήριο;”… Χωρίς να με γνωρίζεις, ξέρεις αν έχω διαβάσει βιβλία, αν είμαι μορφωμένος ή όχι; Έχω τελειώσει δύο πανεπιστημιακές σχολές. Δε θα μπορούσα να τις έχω τελειώσει αν δεν διάβαζα. Αλλά ακόμη και αν δεν διάβαζα βιβλία, αυτό δίνει το δικαίωμα στον κ. Ουγγαρέζο να με προσβάλλει και να με ειρωνευτεί; Ξέρεις αν είμαι καλός επαγγελματίας ή όχι; Με έχεις δει να αγορεύω στο δικαστήριο; Έχεις ακούσει κάποιο παράπονο από πελάτη μου, ώστε να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα και να με εκθέσεις πανελληνίως και να μου πεις ότι δεν είσαι καλός στο επάγγελμά μου; Είναι σαν να με υποσκάπτει επαγγελματικά… Με καλείς στην εκπομπή να κάνω ένα βίντεο, εγώ δέχομαι και με σχολιάζεις ειρωνικά; Το θεωρώ απαράδεκτο. Η παιδεία μου μού έχει μάθει ότι όταν έχεις έναν προσκεκλημένο στο σπίτι σου τον σέβεσαι. Είπε αυτά που είπε χωρίς να μπορώ να απαντήσω εγώ. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Δεν τα λες με την παρέα σου αυτά για να το δεχτώ. Τα λες σε ένα κανάλι. Έχει μία δύναμη και με γελοιοποιείς χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Για μένα θα έπρεπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά που είπε, γιατί δεν με ξέρει προσωπικά», είπε κλείνοντας ο Κρις Σταμούλης.
 

Διαβάστε τα τελευταία media και showbiz νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top