Traction: Κώστας και Μάνος Στεφανής μας σύστησαν την Porsche Taycan

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:10

Τα ξεχωριστά προσόντα της Porsche Taycan μας σύστησαν ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής στο Traction της Κυριακής. 

Τraction: Ο Κώστας Στεφανής συναντά τη Φαίη Ξυλά

Porsche Taycan

Η ηλεκτροκίνητη -και σχεδόν πυραυλοκίνητη- Porsche Taycan, αποδεικνύει ότι οι οδηγικές συγκινήσεις, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και κύλισης, μπορούν να συνδυάζονται με την αθόρυβη και απολύτως καθαρή ηλεκτροκίνηση.

Κώστας και Μάνος Στεφανής

Παράλληλα ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής μας παρουσίασαν  τον πιο γρήγορο φορτιστή στην Ελλάδα.

Traction: Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Μάνος και Κώστας Στεφανής

Τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    Mercedes G-Class G63 AMG: Το απόλυτο εκτός δρόμου «θηρίο» εισβάλει στο TractioN. Με 585 ίππους από έναν κινητήρα V8 με διπλά τούρμπο, τετρακίνηση με τρία διαφορικά και με ηλεκτρονικά συστήματα, που την καθιστούν ασταμάτητη, η G 63 AMG, είναι έτοιμη να διασχίσει βουνά και ποτάμια, να υπερπηδήσει κάθε πιθανό ή απίθανο εμπόδιο. Είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής, ενώ πατά στέρεα στην απαράμιλλη παράδοση της G Class και με εικόνα και ήχο, αποτελεί ένα από τα πιο ξεχωριστά οχήματα, που θα μπορούσαν να περάσουν από τις οθόνες των Ελλήνων τηλεθεατών.  

Traction
➢    H ιστορία της Moto Guzzi: Μια από τις αρχέτυπες ιταλικές εταιρείες μοτοσικλετών, η θρυλική Moto Guzzi, έχει διαγράψει συναρπαστική διαδρομή στο χρόνο. Αγαπημένη των aficionado της δίτροχης κουλτούρας, η Moto Guzzi έχει κατά καιρούς παραγάγει εμβληματικά μοντέλα, έχει διαπρέψει στους αγώνες και συνεχίζει να αφήνει το στίγμα της, προσθέτοντας νέα κεφάλαια στην παγκόσμια ιστορία της μοτοσικλέτας. Παρακολουθούμε στιγμιότυπα ενός εκπληκτικού χρονικού, από το χθες έως το σήμερα και πάντα με το γκάζι τέρμα ανοιχτό.
➢    Volkswagen ID4: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volkswagen είναι ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα, που εμφανίζονται στην αγορά το τρέχον διάστημα. Μέρος ενός πολύ ευρύτερου και φιλόδοξου σχεδίου εκ 
μέρους της VW για μια παγκόσμια διάδοση της ηλεκτροκίνησης, το ID4 εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, τις επιδόσεις του, αλλά και μια σειρά από πανέξυπνα gadget. Το TractioN εντρυφεί, ανακαλύπτει και αποκαλύπτει. 
➢    Honda PCX 125: Τo πρώτο σκούτερ παγκοσμίως, το οποίο είναι εφοδιασμένο με σύστημα διακοπής λειτουργίας εν στάσει, για εξοικονόμηση καυσίμου και λιγότερους ρύπους, παρουσιάζει ο Θανάσης Χούντρας. Στην τελευταία εκδοχή του, το PCX 125 διαθέτει καινούργιο κινητήρα προδιαγραφών Euro 5, με κατανάλωση μόλις 2 λίτρων/100 χιλιόμετρα. Οικονομία και οικολογία σε μια πολύ ελκυστική «συσκευασία».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top