Traction: Ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Συντονιστείτε την Κυριακή στις 14:10 στο Star

Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μας υποδέχονται ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, στο νέο επεισόδιο του TRACTION. Παρόλο που η εκπομπή δεν αναχωρεί προς κάποιον εξωτικό προορισμό, «ταξιδεύει» σε έναν κόσμο παράξενο και συναρπαστικό, αφού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκτός από αεροσκάφη, υπάρχουν και πολλά ιδιαίτερα οχήματα.

Πρόκειται για μηχανοκίνητα είδη, τα οποία δεν βλέπουμε ποτέ γύρω μας, εφόσον δεν κυκλοφορούν σε δημόσιο δρόμο. Το TRACTION πραγματοποιεί μια περιήγηση, έχοντας αποκτήσει δικαίωμα πρόσβασης, το οποίο πολύ σπάνια παραχωρείται. Έτσι λοιπόν, περιεργαζόμαστε και θαυμάζουμε από κοντά τα παράξενα και γοητευτικά οχήματα του αεροδρομίου, με εικόνες που, κυριολεκτικά, απογειώνουν το ενδιαφέρον.

«Traction»: Οι Duo Fina σε ρυθμούς αποκριάς!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ PEUGEOT 3008 Hybrid4: Παρουσιάζουμε το πολυτάλαντο και πολλαπλώς προικισμένο Peugeot 3008 στην Plug-in υβριδική, τετρακίνητη εκδοχή του. Με 300 ίππους από το συνδυασμό του θερμικού μοτέρ με δύο ηλεκτροκινητήρες, το 3008 επιβεβαιώνει την κυριαρχία του ως «best seller» στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV. Ταυτόχρονα, αποδεικνύει ότι η υβριδική εποχή για την αυτοκίνηση είναι η καλύτερη για την εμπειρία της εκδρομής εκτός πόλης, ανεξαρτήτως εποχής του χρόνου.


➢ Ford Puma ST & Ford Kuga PHEV: Άγρια αντιπαράθεση μεταξύ δημοσιογράφων, που διαπληκτίζονται σε νοερά «παράθυρα» τύπου δελτίου ειδήσεων -ενώ στην πραγματικότητα συμφωνούν απόλυτα. Το θέμα της συζήτησης είναι δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδοχές δημοφιλών μοντέλων της Ford. Του σπορτίφ και γρήγορου crossover Puma στην έκδοση ST με δυναμικές εμφανισιακές πινελιές και 200 ίππους, και ενός από τα πιο επιτυχημένα SUV, του Kuga με υβριδικό σύστημα κίνησης τύπου Plug-in και 225 ίππους. Χαρακτηριστική περίπτωση σύγχρονου διλήμματος, με τη λύση να φλερτάρει έντονα με τη φράση «τα θέλω και τα δύο». Επ' αυτού υπάρχει πλήρης ομοφωνία.
➢ Aprilia Tuono 660: O Θανάσης Χούντρας μας συστήνει μια εντυπωσιακή δίτροχη καλλονή, με παρουσιαστικό και επιδόσεις, που καθηλώνουν. «Tuono» σημαίνει βροντή και το νέο δημιούργημα της πάντα τολμηρής Aprilia δικαιώνει το όνομά του με ένα πραγματικά... βροντερό «παρών».


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions


Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top