MasterChef 5 - Τζαμάλ: «Η μαγειρική τους αντίληψη είναι μηδενική»

Κανείς δεν συμπεριλαμβάνει τον Παναγιώτη στην τελική τετράδα

Μετά την οριστική αποχώρηση του Αντώνη από το MasterChef 5, ο Σωτήρης Κοντιζάς του έκανε την κλασσική ερώτηση: «Ποιοι θεωρείς πως θα φτάσουν στον τελικό;» 

MasterChef 5: Ο Αντώνης αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό

O Αντώνης δήλωσε με μεγάλη σιγουριά πως θεωρεί νικήτη τον Τζιοβάννι, ενώ στην τελική τετράδα τοποθετεί και την Μαργαρίτα, τον Ιωάννη αλλά και τον Αλέξανδρο, αν και μπορεί να μην έχει επιστρέψει ακόμα! 

Ο Αντώνης έχασε στη μονομαχία του με τον Νίκο και αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 5

Ένας διαγωνιζόμενος δε φάνηκε πολύ ικανοποιημένος με τα σχόλια του Αντώνη. Ο λόγος για τον Παναγιώτη, ή αλλιώς «Τζαμάλ», ο οποίος είναι αρκετά επιφυλακτικός στις σχέσεις του με τους συμπαίκτες του.  

MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Γιάννη, δεν μου αρέσει καθόλου το στυλάκι σου!»

«Μου φαίνεται πάρα πολύ όμορφο που δεν ακούω το όνομά μου σε κανέναν τελικό. Πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι και στη γρουσουζιά, οπότε μόνο και μόνο που δεν με υπολογίζουν χαίρομαι. Έτσι καταλαβαίνω και την μαγειρική τους αντίληψη, η οποία θα έλεγα πως είναι μηδενική» ήταν τα «αιχμηρά» σχόλια του Παναγιώτη για τους αντιπάλους του.  

MasterChef 5: Αυτός είναι ο λόγος που ο Διονύσης και ο Αντώνης τσακώθηκαν

Το σίγουρο είναι πως έχουν υπάρξει πολλές ανατροπές στο φετινό MasterChef και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο! 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top