MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Γιάννη, δεν μου αρέσει καθόλου το στυλάκι σου!»

Ένταση στον εξώστη ανάμεσα στην Μαργαρίτα και τον Ιωάννη

Η εβδομάδα που πέρασε για το MasterChef 5 ήταν σίγουρα η πιο ανατρεπτική από όλες. Η επιστροφή της Μαργαρίτας, του Ιωάννη και της Μαρίας δημιούργησε πολλή ένταση σε ορισμένους διαγωνιζόμενους.  

MasterChef 5: Εκτός διαγωνισμού o Στέφανος

Οι επιστροφές, όμως δεν έχουν τελειώσει, αφού αναμένονται δύο ακόμα μονομαχίες: Νίκος ή Αντώνης; Κωνσταντίνα ή Αλέξανδρος; 

Η πρώτη μονομαχία είναι ανάμεσα στον Νίκο και τον Αντώνη, οι οποίοι πρέπει να αντιγράψουν ένα πιάτο που δημιούργησε ο MasterChef Μάνος Σαρρής.

Κατά τη διάρκεια των μονομαχιών, οι «ασφαλείς» παίκτες παρακολουθούν από τον εξώστη, συμβουλεύουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση αλλά και σχολιάζουν. Ο Ιωάννης θεώρησε πως ο Νίκος μαγείρευε αρκετά αργά και δε δίστασε να το σχολιάσει αρνητικά με την Μαρία και την Μαργαρίτα. 

Ο Ιωάννης κατάφερει να επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef 5 

«Γιάννη, πραγματικά το στυλάκι σου δεν μου αρέσει καθόλου. Αλήθεια σου λέω, καθόλου!» είπε η Μαργαρίτα, φανερά ενοχλημένη. Η Μαρία, η οποία διαγωνίστηκε χθες, είχε ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να μιλάει πολύ μαζί του.  

Μαρία για Μαργαρίτα: «Δεν κατάλαβα πότε έγιναν κολλητάρια με τον Στέφανο»

Ο Ιωάννης ξεφύσηξε και είπε: «Τώρα κατάλαβα γιατί δεν με κάνετε παρέα». Έπειτα, έφυγε και πήγε να καθήσει με άλλους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top