MasterChef 5 - Μονομαχίες: Αυτή είναι η διαδικασία των επιστροφών

Η δεύτερη μέρα των επιστροφών του MasterChef 5 είναι γεγονός

Η δεύτερη μέρα των επιστροφών του MasterChef 5 είναι γεγονός και σήμερα, οι εννέα παίκτες που βρίσκονται στον διαγωνισμό θα… μονομαχήσουν με τους έξι παίκτες που θέλουν να κερδίσουν ξανά τη θέση τους.

επιστροφές masterchef ποιοι μπαίνουν

Μονομαχίες θα κρίνουν ποιοι θα παραμείνουν ή θα επιστρέψουν στον διαγωνισμό του MasterChef 5

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στην αρχή του αποψινού επεισοδίου, οι έξι παίκτες που διεκδικούν τη θέση τους στο MasterChef, θα διαλέξουν από τους εννιά που είναι ήδη μέσα, εκείνον με τον οποίο θα μονομαχήσουν.

Εκείνος με τη σειρά του, θα διαλέξει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν στη μονομαχία τους αλλά και τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους. 

masterchef μονομαχίες επιστροφές

Οι έξι παίκτες που έφυγαν νωρίς και διεκδικούν ξανά μία θέση στο MasterChef 5

masterchef 5

Oι εννέα παίκτες που παραμένουν στον διαγωνισμό θα καταφέρουν να διατηρήσουν τις θέσεις τους;

Το ζητούμενο πάντα είναι ένα νόστιμο και όμορφο πιάτο. Ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο, παίρνει τη λευκή ποδιά και ανεβαίνει στον εξώστη έχοντας κερδίσει ξανά ή διατηρήσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Τι γίνεται όμως με τους χαμένους παίκτες από τις μονομαχίες; Οι ηττημένοι θα έχουν μία ακόμη και τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Οι τρεις παίκτες εκ των εννέα που είναι ήδη μέσα, που δε θα προκληθούν από κάποιον από την εξάδα που διεκδικεί επιστροφή, θα ανέβουν ασφαλείς στον εξώστη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top