MasterChef: Ποια ζώδια θα τα πήγαιναν καλύτερα στον διαγωνισμό;

Η Άση Μπήλιου μιλά για τα ζώδια που διαπρέπουν στην κουζίνα!

Στο βίντεο τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5/ «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Βάζουμε τα 12 ζώδια στην κουζίνα του MasterChef και βλέπουμε ποιοι τα πηγαίνουν καλύτερα. 

Ποιοι θα τα πήγαιναν καλύτερα στο τεστ δημιουργικότητας; Ποιοι αποκωδικοποιούν πιο εύκολα το mystery box; Σε ποιους ταιριάζει πιο πολύ η ομαδική διαδικασία μαγειρέματος και ποιοι θα ποντάρουν περισσότερο στα «βάσανα» της ζωής και λιγότερο στο καλομαγειρεμένο πιάτο; Υπάρχουν κάποια ζώδια που η κουζίνα είναι το «φυσικό» περιβάλλον τους; 

Αλήθεια όμως, τι κάνει κάποιον έναν καλό μάγειρα; Είναι η αγάπη για το φαγητό, είναι η γνώση των τεχνικών και των υλικών, η φαντασία και η δημιουργικότητα; Όπως φαίνεται είναι όλα αυτά κι ακόμη παραπάνω. Η μαγειρική είναι τέχνη και για να τη μάθει κάποιος καλά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, η επιθυμία να μάθει, το ένστικτο, αλλά και η προθυμία να πειραματιστεί, να πάρει ρίσκο. Η μαγειρική είναι ταλέντο, αλλά ταλέντο που καλλιεργείται. Στο παιχνίδι του MasterChef όμως είναι και στρατηγική, αλλά και προσαρμοστικότητα, ομαδικό πνεύμα. Ας δούμε τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού πώς θα τα πήγαιναν στην κουζίνα του MasterChef. 

Σωτήρης Κοντιζάς: 11 πράγματα που δεν ξέρετε για τον κριτή του MasterChef

Ο Κριός στην κουζίνα του MasterChef 

Θα τρέξουν, θα ιδρώσουν πάνω από πρωτεΐνες που σιγοψήνονται, θα δοκιμάσουν κάθε παρασκευή τους, διότι ούτως ή άλλως τους αρέσει το τσιμπολόγημα, θα πετάξουν κατσαρόλες, τηγάνια, μαχαίρια κάτω, θα κοπούν ή θα καούν από τη βιασύνη τους για να βγάλουν το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί είναι Κριοί και τη θέλουν την πρωτιά και τη θετική έκπληξη στα μάτια του κριτή που δοκιμάζει το πιάτο τους. Βέβαια, μετά θα χρειαστεί ένας στρατός για να καθαρίσει τους πάγκους και ένας διασώστης με τα απαραίτητα υλικά για να γιατρέψει τις πληγές. Τον στόχο όμως της φαντασίας και της πρωτοτυπίας θα τον έχουν επιτύχει. Οι πλούσιες γεύσεις και μυρωδιές, τα καρυκεύματα, οι καυτερές γεύσεις, οτιδήποτε θυμίζει καπνιστά και μπάρμπεκιου και η Ασιατική κουζίνα τους ταιριάζουν απόλυτα. 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όσα δεν ξέρουμε για τον κριτή του MasterChef

Ο Ταύρος στην κουζίνα του MasterChef 

Μπορεί να μην έχουν αχαλίνωτη φαντασία στο να κάνουν μίξεις και να προτιμούν τις πιο δοκιμασμένες συνταγές με λίγο πείραγμα, όμως είναι πρωταγωνιστές στην κουζίνα από κάθε άποψη και είναι σίγουρα το φυσικό τους περιβάλλον. Τα πιάτα τους συνήθως είναι λιτά, αλλά υπέροχα και ιδιαίτερα φροντισμένα, αφού θα προσέξουν κάθε λεπτομέρεια και κυρίως δεν πρόκειται ποτέ να βρεις έστω μια δαχτυλιά στο πιάτο. Μετά τη μαγειρική ο πάγκος τους θα θυμίζει χειρουργείο, όχι μόνο θα είναι όλα σε τάξη και στην εντέλεια, κυρίως θα είναι όλα καθαρά και απολυμασμένα. Μολονότι είναι δεινοί μάγειρες, το ζώδιο έχει παράδοση ιδιαίτερα στη Ζαχαροπλαστική. Καθόλου τυχαία ο Στέλιος Παρλιάρος είναι Ταύρος. Τους αρέσουν οι αυθεντικές γεύσεις, αγαπούν την Ελληνική και την Ιταλική κουζίνα και έχουν μια σταθερότητα στην πρόοδο τους. 

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Δείτε τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top