MasterChef 5: Αποχώρησε ο Ιωάννης - Πήρε μόνο 15/40 βαθμούς

«Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοσή σου» είπε ο Γιώργος Βενιέρης

Το bao bun με tempura αστακό αποδείχθηκε πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πιάτα στο MasterChef 5. O Ιωάννης, η Λία και η Ανούς δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν τον χρόνο τους, με αποτέλεσμα να στείλουν ημιτελή πιάτα στους κριτές.  

MasterChef 5: Ένα ιδιαίτερο bao bun θα κρίνει τη σημερινή αποχώρηση

Η βαθμολογία τους ήταν ιδιαίτερα σκληρή, γεγονός που στεναχώρησε τους παίκτες. «Ντρέπομαι για το αποτέλεσμα που τους έφερα» δήλωσε η Ανούς στις κάμερες, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 20/40 βαθμούς.  

Η Λία είχε το καλύτερο πιάτο με 22/40, καθώς είχε τα πιο πετυχημένα buns, αλλά και πρόλαβε να βάλει περισσότερες παρασκευές στο πιάτο από την Ανούς.  

MasterChef 5: Το βλέμμα του Διονύση όταν ψήφισε την Ανούς τα «λέει» όλα!

Ο Ιωάννης μπορεί να είχε τις περισσότερες παρασκευές στο πιάτο του, αλλά το bao bun που έφτιαξε είχε αποτύχει πλήρως και η μαγιονέζα του ήταν πολύ ξινή. Μάλιστα, ο καλεσμένος σεφ, Γιώργος Βενιέρης, τον βαθμολόγησε με 3/10 και του είπε: «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου». Έτσι, ο terminator του διαγωνισμού συγκέντρωσε μόλις 15/40 βαθμούς και αποχώρησε μία ανάσα πριν από την τελική δεκάδα.  

MasterChef 5: «Ο Διονύσης δεν είναι έτοιμος να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

O Ιωάννης «λύγισε» ακούγοντας τα λόγια των κριτών και των συμπαικτών του

Οι περισσότεροι συμπαίκτες του συγκινήθηκαν έντονα με την αποχώρηση του Ιωάννη. Τον χαρακτήρισαν ως «παρεξηγημένο και αδικημένο», καθώς μπορεί το σημερινό πιάτο του να μην πέτυχε, αλλά πρόκειται για έναν μάγειρα με 10 χρόνια εμπειρίας. 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top