MasterChef 5: «Ο Διονύσης δεν είναι έτοιμος να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

Όλα όσα είπε η Ανούς για τον δεσμό της με τον Διονύση!

H τελευταία ημέρα της θεματικής εβδομάδας για την ασιατική κουζίνα στο MasterChef 5 επεφύλασσε ένα πολύ απαιτητικό πιάτο για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.  

MasterChef 5: Ένα ιδιαίτερο bao bun θα κρίνει τη σημερινή αποχώρηση

Ο guest chef, Γιώργος Βενιέρης, ετοίμασε ένα bao bun με tempura αστακό και η Λία, ο Ιωάννης και η Ανούς κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα ολόιδιο πιάτο.  

Οι κριτές του MasterChef 5 μαζί με τον guest chef, Γιώργο Βενιέρη

Η διαχείριση των 80 λεπτών, όμως, φαίνεται πως εμπόδισε και τους τρεις διαγωνιζόμενους να βγάλουν το τελικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά της δοκιμασίας αγχώθηκαν και δυσκολεύτηκαν να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους.  

MasterChef 5: Το βλέμμα του Διονύση όταν ψήφισε την Ανούς τα «λέει» όλα!

Η Λία, ο Ιωάννης και η Ανούς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5

Οι τρεις τους είχαν έντονη υποστήριξη από τους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef 5, οι οποίοι ήδη έχουν περάσει στo top 10 του διαγωνισμού. Μάλιστα, η Ανούς φαίνεται πως δέχθηκε τη μεγαλύτερη πίεση για να βγάλει ένα καλό bao bun, αφού ο Διονύσης ήθελε πολύ να παραμείνει στον διαγωνισμό.  

MasterChef 5 - Παναγιώτης: «Για λαντζέρη τον είχαμε, όχι για αρχηγό»

Ο Διονύσης ψήφισε ως προτεινόμενη προς αποχώρηση την αγαπημένη του, Ανούς

Όλα πλέον δείχνουν πως οι δυο διαγωνιζόμενοι έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Πριν από λίγες μέρες, ο Διονύσης παραδέχτηκε στην κάμερα ότι είναι μαζί με την Ανούς, ενώ η δεύτερη επιβεβαίωσε τον δεσμό τους μετά το τέλος της σημερινής αγχωτικής δοκιμασίας: «Ξέρω πως ο Διονύσης θέλει πάρα πολύ να γυρίσω, δεν είναι έτοιμος να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο να μοιράζεσαι πράγματα».  

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top