MasterChef 5 - Παναγιώτης: «Για λαντζέρη τον είχαμε, όχι για αρχηγό»

Σε ποιον συμπαίκτη του αναφέρθηκε ο Τζαμάλ;

Μετά την ισοπαλία της μπλε και της κόκκινης ομάδας, οι δύο αρχηγοί έπρεπε να διαγωνιστούν σε μια δοκιμασία «follow the chef» με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά. Νικητής αναδείχθηκε ο Τζιοβάνι, ενώ ο Ιωάννης αναδείχθηκε αυτομάτως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.  

MasterChef 5: Το αποτέλεσμα της ομαδικής «τρέλανε» τους παίκτες!

Λίγο πριν την αναχώρηση των παικτών για το πλατό του MasterChef 5, ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ή αλλιώς Τζαμάλ, ο Τζιοβάνι και ο Παύλος συζητούσαν για την ομαδική δοκιμασία που οδήγησε στην ισοπαλία των δύο ομάδων.  

Ο καυστικός Τζαμάλ, μιλώντας στην κάμερα, δήλωσε πως οφείλει το σώσιμο της ομάδας στην αρχηγεία του Τζιοβάνι, αφού πολλά ήταν αυτά που είχαν πάει λάθος κατά τη διάρκεια της εξωτερικής δοκιμασίας. 

Ο Παναγιώτης και ο Στέφανος στον εξώστη του MasterChef 5 

«Ο Τζιοβάνι μετάνιωσε που δεν στείλαμε τον Στέφανο στην κόκκινη ομάδα. Γενικά, ο Στέφανος τσίνησε που δεν ήταν ξανά αρχηγός στην μπλε ομάδα και έκανε πόλεμο στον Τζιοβάνι, τον επηρέασε πολύ αρνητικά. Είναι λίγο δεδομένο ότι στις προηγούμενες ομαδικές που νικήσαμε, τον Στέφανο τον είχαμε αρχηγό αλλά τον αφήναμε να κάνει τα δικά του, να λέει και καλά ότι μας συντονίζει, να μας πλένει κανένα σκεύος».

MasterChef 5: Μία «φορτισμένη» ψηφοφορία και μία σκληρή αποχώρηση

«Λαντζέρη τον είχαμε, όχι αρχηγό. Αυτή τη φορά που τον βάλαμε να κάνει μια δουλειά πήγε να μας καταστρέψει δύο πιάτα. Παρόλα αυτά, και πάλι κάναμε το θαύμα μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.  

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top