MasterChef 5: Ένα ιδιαίτερο bao bun θα κρίνει τη σημερινή αποχώρηση

Αυτό είναι το πιάτο που θα κληθούν να αντιγράψουν οι διαγωνιζόμενοι

Μετά από την συναισθηματικά φορτισμένη ψηφοφορία, της κόκκινης ομάδας, η Λία, ο Ιωάννης και η Ανούς μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν μια θέση στο top 10 του διαγωνισμού.  

MasterChef 5: Το βλέμμα του Διονύση όταν ψήφισε την Ανούς τα «λέει» όλα!

Η εβδομάδα με θέμα την ασιατική κουζίνα είχε πολλές δημιουργικές αλλά και απαιτητικές δοκιμασίες. Ωστόσο, οι κριτές κρατούσαν το πιο ιδιαίτερο πιάτο για την σημερινή δοκιμασία αντιγραφής, η οποία θα κρίνει και το ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. 

Guest Chef στο 53ο επεισόδιο του MasterChef 5, ο Γιώργος Βενιέρης

Καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 είναι ο σεφ του Mr Pug’s Canteen, Γιώργος Βενιέρης, ο οποίος δημιούργησε ένα λαχταριστό bao bun με tempura αστακό.  

Bao Bun με tempura αστακού, chutney από μάνγκο, φρέσκια παπάγια, τσίλι, κόλιανδρο, καραμελωμένα φυστίκια, τζίντζερ, και μαγιονέζα από μαύρο σκόρδο. 

Μπορεί τα bao buns να φαίνονται απλά, αλλά η συγκεκριμένη συνταγή για gourmet street food είναι σίγουρο πως θα δυσκολέψει τους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, οι τρεις διαγωνιζόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις 80 λεπτά για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του πιάτου του Γιώργου Βενιέρη.  

MasterChef 5 - Παναγιώτης: «Για λαντζέρη τον είχαμε, όχι για αρχηγό»

Ποιοι θα είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα μπορέσουν να παραμείνουν στο MasterChef 5; 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5  

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top