Δημήτρης Μάρκος: Η εξομολόγηση για τη γυναίκα του και το σοβαρό τροχαίο

Η συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τα 31 χρόνια γάμου αλλά και για το τροχαίο που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, μίλησε ο Δημήτρης Μάρκος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτρογλου, «The 2night Show».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο που στάθηκε σαν βράχος στην οικογένειά τους, αλλά και στα δύο τους παιδιά, τα οποία λατρεύει.

«Είμαι παντρεμένος με την Ελένη από το 1998 αλλά είμαστε μαζί από το πανεπιστήμιο, σχεδόν 31 χρόνια. Αν δεν είχα την Ελένη δε θα μπορούσα να είμαι ήρεμος σε κάθε επαγγελματικό μου βήμα. Ο βράχος του σπιτιού μας είναι η γυναίκα μου.

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη  της γυναίκας μου περάσαμε δύσκολα. Ήμασταν συνέχεια στο γιατρό. Μετά τη γέννα πήγα με τους γιατρούς στον Ρέμο και διασκέδασα και την πήρα τηλέφωνο 5 η ώρα το πρωί. Ανέβηκα στην πίστα και έκλαιγα στην αγκαλιά του Αντώνη. Οι άνθρωποι που δίνουν αγώνα για να κάνουν ένα παιδί, να ξέρουν ότι αξίζει τον κόπο».

Ο Δημήτρης Μάρκος με τη γυναίκα του

Δημήτρης Μάρκος: Είχε γενέθλια - Τα συγκινητικά δώρα των παιδιών του

«Είμαι ευτυχισμένος στα 50 μου χρόνια. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να έχω χρόνο να κάνω μερικά ταξίδια. Ως ρεπόρτερ ήμουν πάντα καλύτερος απ’ ότι παρουσιαστής. Δε χαλάρωνα. Δεν το απολάμβανα όπως εσύ» είπε ο Δημήτρης Μάρκος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για το σοβαρό τροχαίο που είχε είπε: «Σταμάτησα την πρωινή εκπομπή επειδή πήγα να σκοτωθώ. Έκανα εκπομπή στις 5 το πρωί. Είχε ψιλόβροχο στην Κηφισίας, με παίρνει ο ύπνος, βλέπω ξαφνικά το κόκκινο, παίρνει το αμάξι 10 σβούρες και τελικά βγαίνω στον δρόμο και λίγο μετά βρίσκομαι στο μικρόφωνο του Real. Είχα κοιμηθεί στη μία και ξύπνησα 4. Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Έζησα από θαύμα».

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top