H Τέλεια Απόδραση - Έρχεται το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha

Με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο

Δείτε το trailer του νέου τηλεπαιχνιδιού

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha με τίτλο «Η Τέλεια Απόδραση» και προβολή σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες δώρα όπως αυτοκίνητo, τζετ σκι, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets είναι κλειδωμένα σε ένα κλουβί προκαλώντας τους παίκτες να γίνουν δικά τους!

Κάθε φορά που ο ένας συμπαίκτης απαντάει σωστά στις ερωτήσεις, ο άλλος κερδίζει χρόνο στο κλουβί. Θα καταφέρει να τα βγάλει μέσα από αυτό πριν κλείσουν οι πόρτες;

Ετοιμάζεται συνεργασία Κοκλώνη – Φερεντίνου στην τηλεόραση!

Η «Τέλεια Απόδραση» έρχεται πολύ σύντομα μέσα από την τηλεόραση του Alpha, με τον μετρ στο είδος των τηλεπαιχνιδιών, Χρήστο Φερεντίνο, στο τιμόνι.

Ο γνωστός παρουσιαστής όμως δε θα είναι μόνος του στο πλατό, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», στο πλευρό του θα βρίσκεται το μοντέλο και παρουσιάστρια, Άννα Πρέλεβιτς.

Το παιχνίδι είναι παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, με τον ίδιο να γράφει πρόσφατα στο Instagram: «Πιο εντυπωσιακό παιχνίδι δεν έχω ξαναδεί. Α. Περισσότερα δώρα από ποτέ, Β. Μεγαλύτερο σκηνικό από οποιοδήποτε άλλο show, Γ. Μια μαγική ρόδα που θα λατρέψουν όλοι», κάνοντας tag τον Χρήστο Φερεντίνο, αποκαλύπτωντας ουσιαστικά ότι αυτός θα είναι ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top