Μαρίνα Πατούλη: «Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου»

Η φιλόλογος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Στα πόδια της προσπαθεί να σταθεί ξανά η Μαρίνα Πατούλη μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη ύστερα από 30 χρόνια γάμου.

Η φιλόλογος που πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φάνηκε πιο αισιόδοξη για να κάνει μία νέα αρχή.

Το νέο μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη για τον χωρισμό της

«Ολα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο(σ.σ: τον γιο της). Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ό, τι μας πληγώνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και σε όλες αυτές τις γυναίκες που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο» δήλωσε η φιλόλογος και επεσήμανε πως επειδή έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και βρίσκεται υπό παρακολούθηση αυτό που προέχει τώρα είναι μόνο αυτό.

Μαρίνα Πατούλη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Η Μαρίνα Πατούλη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Πατούλη εξέφρασε επίσης και την ευγνωμοσύνη της για τις γυναίκες που της «κρατούσαν συντροφιά» τις μέρες της νοσηλείας της, στέλνοντάς της μηνύματα συμπαράστασης. 


«Βγήκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκα από την Τετάρτη και νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω, βέβαια, ένα πρόβλημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχίσω την φαρμακευτική αγωγή και θα είμαι υπό παρακολούθηση». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top