Το νέο μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη για τον χωρισμό της

«Αύριο το πρωί, θα πάρω εξιτήριο απ’ όσα με πονάνε» έγραψε η φιλόλογος

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι είχε πει η κυρία Μαρίνα Πατούλη πριν από λίγες μέρες

Μία σοβαρή κρίση στον γάμο τους περνάνε ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Μαρίνα καθώς ο Περιφερειάρχης Αττικής έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή

Η κυρία Πατούλη όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να αισθάνεται καλύτερα καθώς από τότε που κοινοποίησε προς όλους πως βιώνει δύσκολες στιγμές, ακόμα και γυναίκες που δεν την ήξεραν  τη στήριξαν ψυχολογικά και έτσι δεν ένιωσε ποτέ μόνη.

Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα Πατούλη: «Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Σήμερα μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία που τη δείχνει να χαμογελάει γράφοντας στη λεζάντα:

 

 

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top