Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή

Οι αιχμές του περιφερειάρχη για τη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Όσα είπε ο περιφερειάρχης πριν μερικές μέρες για την κρίση του γάμου του με τη φιλόλογο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την Παρασκευή 26/3, θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά δημόσια για το οικογενειακό του ζήτημα περί χωρισμού από τη Μαρίνα Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης, ζητώντας από τα Media να σεβαστούν το ανήλικο παιδί του, που «δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».

Μαρίνα Πατούλη: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς δική του ευθύνη» όπως υπογραμμίζει, τα οποία «δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά του».

Γιώργος Πατούλης: Έστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Πατούλη

πατουλης ζητά απο τα μμε να σεβαστούν το παιδί του χωρισμός μαρινα πατουλη

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη φαίνεται να τραβούν χωριστούς δρμόμους στη ζωή ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας /NDP Photo Agency

Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη

«Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top