Γιώργος Πατούλης: Έστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Πατούλη

Ζητά να σταματήσει τις δηλώσεις για να προστατευθεί το ανήλικο παιδί τους

Όσα είπε ο περιφερειάρχης για την κρίση του γάμου του με τη φιλόλογο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Επιστολή - εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, ζητώντας της να σταματήσει να εμφανίζεται και να μιλά δημόσια για τον γάμο τους, προκειμένου να προστατευτεί το ανήλικο παιδί τους. 

εξώδικο πατούλης σε μαρίνα πατουλη για το ανήλικο παιδί τους

Στο εξώδικο ο Γιώργος Πατούλης ζητεί από τη Μαρίνα Πατούλη να σταματήσει τις δηλώσεις για να προστατευθεί το παιδί τους/ Φωτογραφία NDP 

Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα Πατούλη: «Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

«Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο που έχει στείλει ο περιφερειάρχης στη σύζυγό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr. 

Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: «Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο...»

Το εξώδικο ο Γιώργος Πατούλης το έστειλε στη σύζυγό του χθες, Τρίτη 23 Μαρτίου, και μέσα από αυτό τής ζητά να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί στα 35 χρόνια κοινής πορείας τους, ώστε να το προφυλάξουν ψυχολογικά.

πατουλης  μαρίνα πατουλη εξωδικο χωρισμός επιστολή

Οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού ανήκουν στο παρελθόν; / Φωτογραφία NDP

Η Μαρίνα Πατούλη είχε μπει στο νοσοκομείο - Πήρε γρήγορα εξιτήριο για να βρίσκεται πλάι στο ανήλιο παιδί της

Να θυμίσουμε πως με την έκταση που πήρε το θέμα περί«κρίσεως γάμου» του Γιώργου με τη Μαρίνα Πατούλη, δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση στη φιλόλογο και σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο το περασμένο σαββατοκύριακο. Σχεδόν μία ημέρα μετά, επέστρεψε σπίτι της προκειμένου, όπως είπε, να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της.

Η Μαρίνα Πατούλη ξέσπασε σε κλάματα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι δε γνωρίζει πού μένει πλέον ο Γιώργος Πατούλης

Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια η Μαρίνα Πατούλη βγήκε τηλεφωνικά στο «Ευτυχείτε» και, ξεσπώντας σε κλάματα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι τους, πως δεν έχουν καμία επικοινωνία και δε γνωρίζει ούτε πού μένει!

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία, το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δε μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μού ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή φιλόλογος.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top