Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: «Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο...»

Τι είπε η φιλόλογος για το διαζύγιο με τον περιφερειάρχη

Όσα είπε ο περιφερειάρχης για την κρίση του γάμου του με τη φιλόλογο

Όπως έχει γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, ο γάμος του Γιώργου Πατούλη με τη Μαρίνα Πατούλη περνάει μία οξύτατη κρίση και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά 35 χρόνια κοινής πορείας, δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία τους τελευταίους μήνες, ενώ μένουν χωριστά.

πατουλης χωριζει

Χωρίζουν Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης;

Γιώργος Πατούλης για Μαρίνα Πατούλη: «Δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία»

Σήμερα, η φιλόλογος, θέλησε να μιλήσει στο περιοδικό HELLO, και δήλωσε σοκαρισμένη από την οξύτατη κρίση στον γάμο της.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη. Δεν έχω καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δεν ξέρω πού μένει. Γι’ αυτό και έφτασα στο σημείο να απευθύνω δημόσια έκκληση. Δε με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο πρόσωπο. Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δε δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε έναν γάμο 35 χρόνων. Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέπει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δε μου έδωσε όμως καμία ευκαιρία έως τώρα. Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί» είπε αρχικά η φιλόλογος και πρόσθεσε ότι αν χρειαστεί να ακολουθήσει χωριστό δρόμο στη ζωή με τον περιφερειάρχη, θα το σεβαστεί.

μαρινα πατούλη γιώργος πατούλης

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δημόσια έκκληση στον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, να επικοινωνήσει μαζί της

Πώς αισθάνεται που περνάει κρίση ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη;

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Όταν είσαι 35 χρόνια με έναν άνθρωπο, τον αγαπάς βαθιά και πολυεπίπεδα. Γι’ αυτό και θέλω πρωτίστως να είναι καλά, να είμαστε και οι τρεις καλά. Τα πιο απλά είναι και τα πιο δύσκολα στη ζωή. Γι’ αυτό δεν λέω μεγαλοστομίες. Αρκεί να έρθει ξανά η ισορροπία στην οικογένειά μας. Νιώθω αιφνιδιασμένη και μία τεράστια θλίψη. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι σχέση ζωής. Κάποιες φορές, όμως, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να του δώσεις τον αέρα να φύγει – αρκεί να ξέρεις πως θα φύγει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Νομίζω πως ο Γιώργος – ίσως λόγω πίεσης, ίσως λόγω ευθυνών και υποχρεώσεων- δεν αντιλαμβάνεται αυτή την περίοδο ότι η οικογένεια πρέπει πάντα να έρχεται σε πρώτη μοίρα, έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή όλων μας» εξομολογήθηκε στο περιοδικό η φιλόλογος.

Να θυμίσουμε πως με την έκταση που έχει πάρει το θέμα, δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση στη Μαρίνα Πατούλη και σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ανάγκασε να εισαχθεί στο νοσοκομείο το περασμένο σαββατοκύριακο. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά επέστρεψε σπίτι της προκειμένου, όπως είπε, να βρίσκεται δίπλα στο ανήλικο παιδί της.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top