Stars System: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Άρης στους Διδύμους;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στην εκπομπή της

Δείτε όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή της «Stars System» 

Στο «Stars System» του Σαββάτου 6/3,η Άση Μπήλιου ανέλυσε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Άρης που μπήκε στους Διδύμους και θα παραμείνει εκεί ως τις 23/4.

Ο Άρης στην αστρολογία δείχνει πώς επιβάλλουμε τον εαυτό μας στον χώρο που κινούμαστε, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας και πώς διεκδικούμε -ακόμη και στην ερωτική μας ζωή- το αντικείμενο του πόθου μας.

αση μπηλιου

Στο ζώδιο των Διδύμων, που πέρασε στις 4 Μαρτίου 2021 και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Απριλίου 2021, ο Άρης είναι καλός στα «λόγια», είναι υπέροχος στο να βρίσκει επιχειρήματα, να λειτουργεί εξαιρετικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, να γεννά νέες ιδέες και να τις υλοποιεί. Αγαπά οτιδήποτε ακονίζει το μυαλό του, γι’ αυτό και είναι ο Άρης που μπορεί να βρίσκει λύσεις σε αινίγματα ή να θριαμβεύει σε επιτραπέζια παιχνίδια που χρειάζεται να δουλέψει σκληρά το μυαλό. Όταν περνά λοιπόν σ’ αυτό το ζώδιο, σημαίνει ότι όλοι -ανεξαιρέτως ζωδίου- πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι είναι αυτό που παθιάζει περισσότερο το μυαλό μας και να το βάλουμε στη ζωή μας.

Η ενέργεια του που είναι έντονη, πρέπει να βρει το σωστό κανάλι για να διοχετευθεί προκειμένου να πιάσει τόπο, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει σε πολλά και ετερόκλητα αντικείμενα και να αφήνει τα πράγματα στη μέση χωρίς να τα ολοκληρώνει. Ο Άρης αυτός, εκτός από επιδεξιότητα πνεύματος, δίνει και επιδεξιότητα στα χέρια. Άρα, οποιαδήποτε δουλειά ή σπορ χρειάζεται «δυνατά» και επιδέξια χέρια του ταιριάζει αναμφίβολα. Η πιο ερωτογενής ζώνη αυτού του Άρη είναι σίγουρα το μυαλό του και το αγαπημένο του σπορ το φλερτ!

Αν θέλετε να βρείτε τη θέση του Άρη στο προσωπικό σας ωροσκόπιο μπείτε στο asibiliou.gr και μάθετε τι σημαίνει για τον τρόπο που εκφράζετε το πάθος, τη δύναμη και τον ερωτισμό σας.

Δείτε ΕΔΩ τις αναλυτικές προβλέψεις για την επίδραση του Άρη στους Διδύμους στο δικό σας ζώδιο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Stars System
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top