MasterChef 5: Για ποιο λόγο εκνευρίστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;

«Το ποιος κέρδισε το ορίζουμε εμείς!»

Την ένστασή του είχε ο Παναγιώτης από την μπλε ομάδα του MasterChef 5, για την κριτική που δέχτηκε το spring roll που έφτιαξε

MasterChef 5: Ανούς ή Τζιοβάνι κέρδισε την ασυλία;

MasterChef 5: Τι ζήτησε ο Αντώνης από τη Μαρίνα; 

Ο «Τζαμάλ», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, πέταξε τη σπόντα του για το spring roll που είχε φτιάξει η Μαρίνα για την κόκκινη ομάδα. «Πήγα να ανταγωνιστώ το spring roll που είχε φτιάξει η Μαρίνα και συγκριτικά λέω ότι το δικό μου είχε αλάτι και το φύλλο ήταν ψημένο», σχολίασε σε σχέση με τα όσα του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τα απλά υλικά που χρησιμοποίησε.

MasterChef 5: Το ατύχημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο πλατό

«Έφαγες από της Μαρίνας;», ρώτησε ο σεφ και κριτής. «Προφανώς μπορείς να έχεις τη δική σου άποψη, η οποία δε σημαίνει ότι είναι και σωστή. Καλώς ή κακώς το ποιος κέρδισε το ορίζουμε εμείς! Το spring roll θα μπορούσε να είναι και καμένο, όπως ήταν το δικό σου. Τον αντίλογο που κάνεις τώρα θα μπορούσες να μην τον κάνεις άμα μαγειρεύοντας επί ένα δεκάλεπτο δεν τα έβλεπες όλα σαν πλακίτσα!», είπε στη συνέχεια.

MasterChef 5 Παναγιώτης

Η απάντηση του Παναγιώτη για το κοινό που τον ακολουθεί μέσω Instagram, εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον Λεωνίδα.

Κωνσταντίνα MasterChef 5: «Δεν ταίριαζα καθόλου με την μπλε ομάδα»

Κριτές MasterChef 5

MasterChef 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που υπέδειξε η Ηρώ

MasterChef 5: Ποια έκπληξη ετοίμασε στους νικητές ο Γιάννης Αποστολάκης;

Τα λεγόμενα του παίκτη έκαναν τους κριτές να κοιτιούνται μεταξύ τους. «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την κουβέντα… Αυτό με τους influencers δεν το έχω αποκωδικοποιήσει. Θεωρώ ότι εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε κι έχετε έρθει να κερδίσετε. Αν κάποιος έχει έρθει για να κερδίσει followers, δε θέλω καν να μπω σε αυτήν την κουβέντα», είπε κλείνοντας ο «θείος Λεό».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top