MasterChef - Πάνος: Ο λόγος που αποχώρησε και οι προβλέψεις για τον τελικό

Ο Πάνος είχε πάει στο MasterChef και το 2010

Άναυδοι έμειναν οι κριτές, αλλά και οι παίκτες του MasterChef 5, όταν άκουσαν τον Πάνο Ράπτη να λέει πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να του πει τον λόγο που πήρε μία τέτοια απόφαση, εκείνος δε θέλησε να δώσει περεταίρω διευκρινήσεις, λέγοντας πως το κάνει για προσωπικούς λόγους.

Διαγωνιζόμενος MasterChef 5: «Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου»

Το πρωί της Τρίτης, κάθισε απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να κλείσει πίσω του την πόρτα του σπιτιού του ΜasterChef. 

MasterChef - Πάνος Ράπτης: Η πολίτισσα γιαγιά και η οικειοθελής αποχώρηση

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».


Είχε πάει στο MasterChef το 2010

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωινή εκπομπή του Star προβλήθηκαν πλάνα από το MasterChef του 2010. Ο Πάνος είχε πάρει μέρος σε ηλικία 18 ετών. 

Η συμμετοχή του Πάνου Ράπτη στο MasterChef το 2010

Η συμμετοχή του Πάνου Ράπτη στο MasterChef το 2010


«Είχα πάει τότε στο MasterChef, ήμουν 18 ετών. Τη συμμετοχή μου την είχα δηλώσει πριν γίνω 18, που δεν επιτρέπεται να πας αν δεν είσαι 18. Το περίμενα πως και πως. Πήγα, δεν είχα μαγειρική εμπειρία τότε, ούτε τη σχολή μου δεν είχα τελειώσει, ήθελα απλά να δω τι είναι αυτό. Είχα τα κότσια να πάω και να δηλώσω συμμετοχή σε ένα show μαγειρικής για να δω τη μαγειρική μου αντίληψη και με τις κάμερες», ανέφερε ο Πάνος.

Ποια θα είναι η τελική τετράδα του MasterChef 5;

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής ο Πάνος Ράπτης έκανε και τις προβλέψεις του για την τελική τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής. «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δε μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top