MasterChef - Πάνος Ράπτης: Η οικειοθελής αποχώρηση και η πολίτισσα γιαγιά

Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και έφυγε από τον διαγωνισμό μαγειρικής

H στιγμή που ο Πάνος ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Ράπτη, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην κουζίνα του MasterChef 5.

Διαγωνιζόμενος MasterChef 5: «Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου»

Ο 28χρονος παίκτης ξάφνιασε τους συμπαίκτες του, αλλά και τους τρεις κριτές, όταν δήλωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

«Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και ειδικά την κόκκινη ομάδα που με εμπιστεύτηκαν και μαγειρέψαμε όμορφα, ευχαριστώ πολύ και τους κριτές κι όλο το MasterChef. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για εμένα και θα μείνει πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου», είπε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους γι’ αυτή του την απόφαση.


Ποιος είναι ο Πάνος;

Ο Πάνος Ράπτης έκανε αισθητή την παρουσία του στο σπίτι του MasterChef 5, αφού είναι ετοιμόλογος, πειραχτήρι, αλλά και αθυρόστομος.

Μπήκε στον διαγωνισμό με έναν και μόνο στόχο…να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, μιας και όπως δήλωνε διαθέτει όλο το «πακέτο», το οποίο περιέχει χιούμορ, ομαδικό πνεύμα, σεβασμό και επαγγελματισμό.

Το «μικρόβιο» της μαγειρικής μπήκε από νωρίς μέσα του και γι’ αυτό ευθύνεται η πολίτισσα γιαγιά του που του έμαθε να μαγειρεύει και από την οποία κληρονόμησε και τη μεγάλη του αγάπη για το φυστίκι Αιγίνης.

Πάνος Ράπτης

Μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι το μόνο που ήθελε να κάνει είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της γαστρονομίας και έτσι τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται σε κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και του Λονδίνου.

Έχει μάθει να ξεπερνά κάθε δυσκολία που συναντά με το χαμόγελο και με τα αστεία, ενώ θα ήθελε κάποια στιγμή να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει τηλεοπτικός μάγειρας.

Λίγο πριν καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το MasterChef 5 είχε μιλήσει και για τις προθέσεις του, τονίζοντας πως αν κέρδιζε το έπαθλο θα μοίραζε ένα μέρος του σε σωματεία για ζώα και άστεγους.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top