Διαγωνιζόμενος MasterChef 5: «Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου»

Για ποιο λόγο έφυγε από το παιχνίδι;

Ο Πάνος αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef 5

Με ανοικτό το στόμα άφησε τους συμπαίκτες του αλλά και τους κριτές, ένας από τους παίκτες του MasterChef 5 που έχει ήδη ξεχωρίσει

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε στο Mystery Box 

MasterChef 5: Το πιάτο εμπνευσμένο από τον Γκόρντον Ράμσεϊ

«Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό», είπε ο Πάνος λίγο μετά τη δοκιμασία του Mystery Box, κάνοντας τους συμπαίκτες του να τον κοιτούν με απορία. 

MasterChef Πάνος

«Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και ειδικά την κόκκινη ομάδα που με εμπιστεύτηκαν και μαγειρέψαμε όμορφα, ευχαριστώ πολύ και τους κριτές κι όλο το MasterChef. Ήταν κάτι πολύ όμορφο για εμένα και θα μείνει πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Δηλώνω υπεύθυνα την οικειοθελή αποχώρησή μου», είπε απευθυνόμενος στους κριτές. 

MasterChef 5: Τι κρύβει το Mystery Box αυτής της εβδομάδας

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε τον λόγο που θέλει να αποχωρήσει, με τον παίκτη να απαντάει ότι πρόκειται για προσωπικούς λόγους. «Δε θα ήθελα να πω κάτι περαιτέρω», δήλωσε ο Πάνος. 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο σεφ και κριτής του επεσήμανε ότι εφόσον αποφασίζει να αποχωρήσει αυτό είναι και μονόδρομος. Δηλαδή, ο παίκτης δε θα μπορεί να επιστρέψει στη συνέχεια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής. 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιμήθηκε τη Μαργαρίτα και «κλάψαμε»

MasterChef 5: Έτσι χώρισε τα ζευγάρια ο Αλέξανδρος

MasterChef 5 Πάνος

«Πρέπει να σου ζητήσω να βγάλεις την ποδιά σου, να την ακουμπήσεις στον πάγκο και να αποχωρήσεις από την κουζίνα του MasterChef», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον παίκτη να αποχωρεί μέσα σε χειροκροτήματα από τους συμπαίκτες του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top