MasterChef 5: Η αποχώρηση του Κωστή, τα ψέματα και η «χολή»

Οι backstage δηλώσεις των διαγωνιζόμενων στη «Φωλιά των Κου Κου»

Η πόρτα του MasterChef 5 έκλεισε για τον Κωστή Αλεξάκη, καθώς ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες αστοχίες στο πιάτο αντιγραφής που κλήθηκε να ετοιμάσει κατά τη δοκιμασία της αποχώρησης.

Κωστής Αλεξάκης: Ο «δήμαρχος» του MasterChef, η φιλολογία και η αποχώρηση!

MasterChef 5 - Κωστής

MasterChef 5 - Κωστής

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», «τρύπωσε» στα παρασκήνια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star και οι επίδοξοι σεφ μίλησαν για την ασυλία του Πάνου και τη «χολή» του Κωστή.

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

MasterChef 5 - Πάνος

MasterChef 5 - Πάνος

«Δεν υπήρχαν αντιδράσεις που κράτησα την ασυλία, γιατί έχει σημασία πώς διαχειρίζεσαι την ομάδα σου και πώς μιλάς», ανέφερε αρχικά ο Πάνος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κωστή: «Δε θα μου λείψει ο Κωστής. Είδα και τον χαρακτήρα του που έλεγε πολλά χωρίς λόγο. Έβγαζε λίγο κακία - χολή, γιατί είναι σαν παιδάκι, αν δεν του κάνεις το χατίρι, θα σε κατακρίνει».

MasterChef 5 - Παύλος

MasterChef 5 - Παύλος

Ο Παύλος με τη σειρά του είπε ότι η ομάδα κατάλαβε ότι δεν μπορεί να μαλώνει με τον άλλο που έχει το δικαίωμα της ασυλίας, ενώ on camera αποκάλυψε πως θα ήθελε να αλλάξει ομάδα, γιατί δεν περνάει καλά στην κόκκινη.

MasterChef 5 - Ηρώ

MasterChef 5 - Ηρώ

Τη χαρά της που αποχώρησε ο Κωστής εξέφρασε και η Ηρώ σημειώνοντας: «Είμαι η μόνη κρητικιά στο παιχνίδι και αυτό με χαροποιεί. Ο Κωστής έλεγε ότι ήμασταν κοντά, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα. Είχε δείξει άλλο χαρακτήρα μπρος, άλλο πίσω. Ήταν αλλοπρόσαλλος, αλλά όλα καλά.»

MasterChef 5 - Αντώνης

MasterChef 5 - Αντώνης

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Αντώνη για τον Κωστή: «Έλεγε ψέματα ότι μας έσωσε και τώρα που έχασε, έλεγε ότι έχασε κατά τύχη, με 25 βαθμούς διαφορά»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top