Κωστής Αλεξάκης: Ο «δήμαρχος» του MasterChef, η φιλολογία και η αποχώρηση!

Έφυγε από τον διαγωνισμό, αλλά δε θα σταματήσει να μαγειρεύει

Η οντισιόν του Κωστή Αλεξάκη

Μπορεί το ταξίδι του Κωστή Αλεξάκη στο MasterChef 5 να ήταν σύντομο, αλλά κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

MasterChef 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό


Ο «δήμαρχος» του MasterChef city, έτσι όπως ήταν το παρατσούκλι του στον διαγωνισμό, μπορεί να μην κατάφερε να ξεδιπλώσει τον μαγειρικό του εαυτό, αλλά δε θα σταματήσει να μαγειρεύει.

Ποιος είναι ο Κωστής; 

Ο Κωστής με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, μπήκε στο MasterChef 5 για να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τη μεγάλη του αγάπη… τη μαγειρική!

Γι’ αυτήν άλλωστε άφησε στην άκρη τις σπουδές του στη φιλολογία και αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά του στον χώρο της γαστρονομίας και να πάρει οποιοδήποτε ρίσκο κι αν χρειαστεί για την υλοποίησή τους.

Κωστής Αλεξάκης

Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το αγαπημένο του νησί και ήρθε να αναλάβει ένα μικρό εστιατόριο στην Αθήνα. Τα τελευταία 6 χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική, έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να εκφράζεται.

Ο κοινωνικός, ευδιάθετος, και συνάμα αυτοσαρκαστικός Κωστής από τις οντισιόν κιόλας έκανε τους τρεις κριτές να ξεσπάσουν στα γέλια όταν του ζήτησαν να τους πει μία μαντινάδα κι εκείνος δεν άκουσε καλά και άρχισε να τους μιλά για… μαρινάδες!


MasterChef 5: Ο διαγωνιζόμενος που μπέρδεψε τη μαντινάδα με τη μαρινάδα
 

Εκτός από τον τόπο του και την οικογένειά του, αγαπά πολύ τα βότανα και το πλιγούρι, τα οποία του έδωσαν την ευκαιρία να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 5.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top