Γνωρίστε 5 ζευγάρια του «Battle of the Couples»

Θεωρούν ότι η αγάπη τους είναι από «ατσάλι»

Έτοιμα να αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι φτιαγμένη από «ατσάλι» είναι τα 12 ζευγάρια που θα πάρουν μέρος στο «Battle of the Couples», με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και σε ρόλο «ψυχολόγου» τη Σάσα Σταμάτη.

Η πρώτη φωτογραφία του Παναγιώτη Βασιλάκου από το «Battle of the Couples»!

Θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση, θα υπερβούν τους εαυτούς τους για να καταφέρουν στο τέλος να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του «Battle of the Couples»!

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε κάποια πράγματα για 5 από τα ζευγάρια που βρίσκονται στη βίλα του νέου παιχνίδι ζευγαριών του Alpha.

Σάσα Σταμάτη: Ο ρόλος - έκπληξη στο «Battle of the couples»

Άντζελα – Ριχάρδος
Έρωτας με την πρώτη ματιά ήταν αυτός ανάμεσα στην Άντζελα και τον Ριχάρδο. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν από τρία χρόνια και το πρώτο τους ραντεβού το έδωσαν κάτω από τον Λευκό Πύργο. Η σχέση τους έχει πάθος, ένταση, ζήλεια και λίγη γκρίνια.


Στέφανι – Πάνος

Η Στέφανι και  ο Πάνος έχουν καταγωγή από την Κύπρο και είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια. Και οι δυο λατρεύουν τα ταξίδια, άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισαν να παραιτηθούν και να γίνουν travel bloggers και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στον κόσμο.

Καίτη – Γιώργος

Η λέξη – «κλειδί» για την Καίτη και τον Γιώργο είναι ο χορός. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σχολή χορού του Γιώργου-όταν η Καίτη-που είναι make up artist ξεκίνησε μαθήματα μαζί με την αδελφή της. Από τότε έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια.


Εβελίνα – Γιώργος
Η Κρήτη ενώνει την Εβελίνα και τον Γιώργο. Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους 8 μήνες. Από το πρώτο κιόλας  ραντεβού ο Γιώργος ξεκαθάρισε στην Εβελίνα ότι θέλει σοβαρή σχέση.

Ελένη και Γιώργος

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Γιώργος με την Ελένη. Λατρεύει τα πάντα επάνω της, από τα μαλλιά της μέχρι τα δάχτυλά της. Και οι δυο έρχονται από τα Κουφονήσια. Ο Γιώργος είναι ψαράς και μιλώντας για τη γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά δηλώνει πώς έριξε δίχτυα και βρήκε τη «ζαργάνα» του.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top