Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του «Battle of the Couples»!

Τι δήλωσε για το νέο παιχνίδι ζευγαριών

Είναι γεγονός! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το «Bachelor» αναλαμβάνει να παρουσιάσει το «Battle of the Couples». Ο γοητευτικός άνδρας δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Battle Of The Couples: Δείτε το trailer από το νέο παιχνίδι ζευγαριών

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως δεν περίμενε να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση, γι’ αυτό και ανυπομονεί να ξεκινήσει. «Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον Alpha γι’ αυτήν την πρόταση. Ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν ότι μπορώ να φέρω εις πέρας ένα τέτοιο project. Το real estate είναι κάτι που το δουλεύω τα τελευταία 5-6 χρόνια αθόρυβα και ταπεινά και δε θα ήθελα να το…πετάξω. Και πάλι καλά, βρήκα μια κοινή φόρμουλα με τους ανθρώπους του καναλιού, ώστε να μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δύο».

Σάσα Σταμάτη: Ο ρόλος - έκπληξη στο «Battle of the couples»

«Θα με δείτε και στην τελετή των βραχιολιών, που είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή του show. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα έρθουν ζευγάρια από όλη την Ελλάδα με διαφορετικό background. Είναι ζευγάρια που θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη σχέση και τον έρωτά τους. Αλλά μπαίνουν στο παιχνίδι με έναν κοινό σκοπό. Θα δούμε πολλά να συμβαίνουν στην αρένα. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Θα ταυτιστούμε με αυτά τα ζευγάρια. Με τη Σάσα Σταμάτη έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν τα έχουμε πει από κοντά. Θα δούμε πολλά πράγματα. Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος δίχως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αντίδραση της Νικόλ Τσομπανίδου

Ο πρώην «Bachelor» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του, Νικόλ Τσομπανίδου, και πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. 

«Θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει. Μου είπε ότι περίμενε κάτι τέτοιο από εμένα, χαίρομαι που πιστεύει σε εμένα. Γενικά, προσπαθώ με τη Νικόλ να είμαι ο μέντοράς της, γιατί είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζει και θέλω να την προστατέψω. Πολύ σύντομα θα έρθει στην Αθήνα. Μου έχει πει ήδη ότι θα έρχεται στα γυρίσματα, εκεί που δε θα την περιμένω».

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top