Απομακρύνθηκε ο ηθοποιός από το σίριαλ μετά την καταγγελία για βιασμό

Τι δήλωσε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του, Μανώλης Ροδουσάκης

Σήμερα στην εκμπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Ν.Σ., του ηθοποιού ο οποίος έχει μηνυθεί για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη. Ο εν λόγω ηθοποιός, όπως υποστηρίζει ο κ. Ροδουσάκης, έπειτα από τις καταγγελίες, απολύθηκε από τηλεοπτικό σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστούσε, ενώ οι προσωπικές στιγμές που βιώνει είναι πολύ δύσκολες.

 Μήνυση Άνθη κατά γνωστού σκηνοθέτη- «Δηλώνει αθώος» λέει ο δικηγόρος του

Ο εντολέας του, όπως συνεχίζει, υποστηρίζει την αθωότητά του, ενώ προς το παρόν έχει επιλέξη τη σιωπή. Ο κ. Ροδουσάκης επιβεβαίωσε ότι η εισαγγελική αρχή έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και πως ο εντολέας του θα υποβάλει το υπόμνημα των εγγράφων εξηγήσεών του στην αστυνομική αρχή που βρίσκεται η δικογραφία. Κατόπιν, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη ή αν θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης καταγγέλλει ότι τον βίασε γνωστός ηθοποιός

Σε ερώτηση για το ποια η σχέση του πελάτη του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, εκείνος ισχυρίστηκε ότι: «Ήταν φοιτητής του εθνικού θεάτρου, καθηγητής του εθνικού ήταν ο κ. Λιγνάδης. Δεν υπήρξε καθηγητής του Ν.Σ. στο εθνικό θέατρο κατά την τριετή φοίτησή του εκεί. Αυτό προκύπτει από το πρόγραμμα σπουδών. Με τον κ. Λιγνάδη είχε μία συνεργασία συνολικά 7 μηνών, οι οποία αφορούσε σε δύο παραστάσεις και μόνο».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιες θα ειναι οι επόμενες νομικές του κινήσεις, ο κ. Ροδουσάκης έκανε σαφές ότι δε θα κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Άνθη, χωρίς αυτό να θεωρείται ως αδυναμία του εντολέα του.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top