Απομακρύνθηκε ο ηθοποιός από το σίριαλ μετά την καταγγελία για βιασμό

Τι δήλωσε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του, Μανώλης Ροδουσάκης

Σήμερα στην εκμπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Ν.Σ., του ηθοποιού ο οποίος έχει μηνυθεί για βιασμό από τον Δημήτρη Άνθη. Ο εν λόγω ηθοποιός, όπως υποστηρίζει ο κ. Ροδουσάκης, έπειτα από τις καταγγελίες, απολύθηκε από τηλεοπτικό σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστούσε, ενώ οι προσωπικές στιγμές που βιώνει είναι πολύ δύσκολες.

 Μήνυση Άνθη κατά γνωστού σκηνοθέτη- «Δηλώνει αθώος» λέει ο δικηγόρος του

Ο εντολέας του, όπως συνεχίζει, υποστηρίζει την αθωότητά του, ενώ προς το παρόν έχει επιλέξη τη σιωπή. Ο κ. Ροδουσάκης επιβεβαίωσε ότι η εισαγγελική αρχή έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και πως ο εντολέας του θα υποβάλει το υπόμνημα των εγγράφων εξηγήσεών του στην αστυνομική αρχή που βρίσκεται η δικογραφία. Κατόπιν, ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη ή αν θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης καταγγέλλει ότι τον βίασε γνωστός ηθοποιός

Σε ερώτηση για το ποια η σχέση του πελάτη του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, εκείνος ισχυρίστηκε ότι: «Ήταν φοιτητής του εθνικού θεάτρου, καθηγητής του εθνικού ήταν ο κ. Λιγνάδης. Δεν υπήρξε καθηγητής του Ν.Σ. στο εθνικό θέατρο κατά την τριετή φοίτησή του εκεί. Αυτό προκύπτει από το πρόγραμμα σπουδών. Με τον κ. Λιγνάδη είχε μία συνεργασία συνολικά 7 μηνών, οι οποία αφορούσε σε δύο παραστάσεις και μόνο».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιες θα ειναι οι επόμενες νομικές του κινήσεις, ο κ. Ροδουσάκης έκανε σαφές ότι δε θα κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Άνθη, χωρίς αυτό να θεωρείται ως αδυναμία του εντολέα του.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top