Βουλγαρία: Αναζητά τη βοήθεια της Ελλάδας για τη Eurovision

Θα εκπροσωπηθεί από την καλλιτέχνιδα VICTORIA

Το ρεπορτάζ των «Κου Κου» για την Eurovision 2021

Η Βουλγαρία προσκαλεί τους θεατές της Eurovision και τους οπαδούς της μουσικής από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού για την Eurovision 2021. 

Η βαλκανική χώρα θα εκπροσωπηθεί από την καλλιτέχνιδα VICTORIA που κάνει την επανεμφάνισή της. Ήταν ένα από τα φαβορί που θα διεκδικούσε  τη νίκη στον  διαγωνισμό που ακυρώθηκε το 2020 στο Ρότερνταμ. Αυτή τη φορά, η ιδιαίτερη ποπ καλλιτέχνιδα από την Βουλγαρία επέστρεψε με 6 νέα τραγούδια και ζητάει βοήθεια για την τελική της απόφαση για το τραγούδι που θα τραγουδήσει στο διαγωνισμό.

VICTORIA  βουλγαρια eurovision

Η VICTORIA θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στον μουσικό διαγωνισμό του 2021

Η VICTORIA δημιούργησε το Bulgaria2021.com - μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους θαυμαστές της μουσικής σε όλο τον κόσμο να μοιράζονται τα σχόλιά τους σχετικά με τα πιθανά τραγούδια της για το Ρότερνταμ. Η τελική απόφαση βρίσκεται ακόμη στα χέρια της καλλιτέχνιδας και της ομάδας της, αλλά όλα τα σχόλια έως τις 28 Φεβρουαρίου θα ληφθούν υπόψη για να παρθεί η τελική απόφαση.

γιουροβίζιον 2021 βουλγαρια τραγούδι

γιουροβίζιον 2021 βουλγαρια ελλαδα συμμετοχές

Έξι κομμάτια συναγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν τη Βουλγαρία στην Eurovision 2021 – "Imaginary Friend", "Growing up is getting old", "Dive into unknown", "Phantom Pain", "The Funeral Song" και "Ugly Cry". Τα τραγούδια θα είναι μέρος του πρώτου της EP "a little dramatic",το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 26 Φεβρουαρίου. Η τελική απόφαση της βουλγαρικής ομάδας για την επιλογή του τραγουδιού θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.

Η ξεχωριστή φωνή και στυλ της VICTORIA την τοποθετούν ως μια από τους πιο υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες στην  Ανατολική Ευρώπη. Με το τραγούδι της για την Eurovision 2020 "Tears Getting Sober" αφηγείται μια ιστορία για το πως να ξεπεράσετε τους φόβους και τον πόνο σας και να προχωρήσετε μπροστά.

Το τραγούδι ήταν φαβορί στα πρακτορεία στοιχημάτων για το διαγωνισμό πριν από την ακύρωσή του.

 Η VICTORIA αγαπά τα ζώα και έχει υιοθετήσει 4 αδέσποτα σκυλιά, ένα κουνέλι και έναν παπαγάλο. Είναι μια από τις επίσημες Ευρωπαίες πρέσβεις της Earth Hour και η πρώτη καλλιτέχνιδα της Eurovision από τη Βουλγαρία που εμφανίστηκε στο Sofia Pride.

euroision 2021 βουλγαρια τραγούδι ελλάδα κύπρος

Πότε θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021

Γιουροβίζιον 2021: Καπουτζίδης-Κοζάκου θα την παρουσιάσουν και πάλι

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 18, 20 και 22 Μαΐου. Η Ελλάδα, όπως και η Βουλγαρία, θα διαγωνιστεί στο δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μαΐου και θα εκπροσωπηθεί από την Στεφανία με το τραγούδι "Last Dance".

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top