MasterChef - Νίκος: Σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά άτομα από την άλλη ομάδα

Ποιους θέλει να... πετάξει εκτός παιχνιδιού ο Πάνος;

Μπορεί να βλέπουμε τις ημέρες των παικτών στο σπίτι του MasterChef 5, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι γκρίνιες, οι τσακωμοί, αλλά και οι κόντρες.

MasterChef: Το πρώτο συμβούλιο του διαγωνισμού - Δείτε αποκλειστικά πλάνα

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας, όπου ο Νίκος Σκορδάκης, ο οποίος έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας, κλήθηκε να επιλέξει τους παίκτες της ομάδας του.

MasterChef 5: Το μπαλάκι των ευθυνών και το θρίλερ της ασυλίας

Λίγες ώρες πριν μάθουμε τη νικητήρια ομάδα η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους.

Οι 23 διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη στρατηγική του λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αρχικά σκέφτηκα να επιλέξω στρατηγικά άτομα από την άλλη ομάδα που κάνουν παρέα για να τους βγάλω από το παιχνίδι. Όταν είδα ότι δυσανασχέτησαν και η δική μου ομάδα ότι δεν τους ήθελε, δεν ήθελα να τους χαλάσω το χατίρι και έκανα δυο αλλαγές. Τον Πάνο και την Μαρίνα τους επέλεξα πιο πολύ για να έχουμε κάποιον να ψηφίσουμε, αλλά δε λειτουργώ έτσι γενικά στη ζωή μου».

Πάνος Ράπτης

Πάνος Ράπτης

Εκεί ήταν και ο Πάνος Ράπτης δηλώνοντας on camera: «Κάποιοι μπορεί να ήθελαν να με βγάλουν εκτός παιχνιδιού, γιατί είμαι δυνατός μάγειρας. Θα προσπαθήσουμε να ψηφίσουμε στρατηγικά, ώστε να βγουν στην ψηφοφορία όσο το δυνατόν, λιγότεροι δικοί μας.».


 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top