Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον γνωστό DJ, Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 14:10 στο STAR

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται στο Traction τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. O διάσημος Έλληνας DJ και μουσικός παραγωγός, που με τα άλμπουμ-συλλογές επιτυχιών, τα οποία δημιουργεί, επηρεάζει τις παγκόσμιες μουσικές τάσεις, γνωρίζεται με την εμβληματική Porsche Cayenne Ε-Hybrid

Το παράπονο του Σωτήρη Κοντιζά από τον Κώστα Στεφανή στο Traction

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η... μελωδία της ευτυχίας, που ακούει το ευαίσθητο αυτί του Αλέξανδρου Χριστόπουλου, είναι ο εκλεπτυσμένος ήχος των 462 ίππων της ολοκαίνουργιας Cayenne, ενώ μας αποκαλύπτει πόσα κοινά σημεία έχει ο ίδιος, από άποψης αισθητικής και δυναμισμού, με την ολοκαίνουργια και πολύ ιδιαίτερη Porsche Cayenne E-Hybrid.

Κώστας Στεφανής Μάνος Στεφανής

Traction: Οδηγός επιβίωσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢ Hyundai i10 N Line: O Μάνος Στεφανής και η Ινώ Στεφανή περιεργάζονται την αριστοτεχνική δουλειά της Hyundai στο δημοφιλές i10, με το «πακέτο» σπορτίφ εξοπλισμού N Line. Αν θέλεις να είσαι σβέλτος, πρέπει και να το δείχνεις, κάτι που το i10 N Line επιτυγχάνει υποδειγματικά.
➢ Skoda Octavia IV: Η Γιορτή των Ερωτευμένων δικαιολογεί -αν δεν επιβάλλει- τις εκ βαθέων εξομολογήσεις. Το best-seller της Skoda, ένα μοντέλο με μεγάλη και πολύ επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα, ανανεώνεται και εξηλεκτρίζεται, ως plug-in Hybrid. Η Octavia στην 4η γενιά της, γοητεύει δύο συνεργάτες του Traction, που επιχειρούν να κερδίσουν την καρδιά της σαν αθεράπευτα ρομαντικοί θαυμαστές. Το τι καταφέρνουν, αποτυπώνεται στο φινάλε του love story.
➢ Honda CB 500X: Ο Θανάσης Χούντρας οδηγεί την εντυπωσιακή και πολυτάλαντη δικύλινδρη μοτοσυκλέτα της Honda. Και μας εξηγεί πώς ένα «πολυεργαλείο», για καθημερινή χρήση στην πόλη, μπορεί να γίνει σύντροφος του αναβάτη σε κάθε είδους περιπέτεια.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του TRACTION

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top