24 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά - Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

Συγκινητικό όπως πάντα το βίντεο-αφιέρωμα

Διαφορετικά έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης το «Ράδιο Αρβύλα», καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραράς.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και σήμερα, ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια αναφορά στον καλό του φίλο και συνεργάτη, ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε το συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα για εκείνον. 

Η συγκίνηση του Κανάκη για τον Παραρά: «Ήταν ένα πραγματικό διαμάντι»!

«Σήμερα δε θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί. Ήρθε στο μυαλό μου και εκείνο που έλεγα πριν που έκανα την αφιέρωση για τον φίλο μου τον Κώστα. Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε όλοι μαζί, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα. Σαν σήμερα ο Αντώνης μας έφυγε. Κάθε μέρα τον θυμόμαστε αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο και πάντα θέλω να στέλνω τους χαιρετισμούς μου στην οικογένειά του, στους καταπληκτικούς γονείς τους, τα φιλιά μου και την αγάπη μου», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Θυμίζουμε ότι ο αδικοχαμένος Αντώνης Παραρπας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα μέσα της δεκαετίας του '90 με την εκπομπή «Comfuzio» στην ΕΤ3 (και στη συνεχεία στο STAR), όπου συμμετείχαν ο Αντώνης Κανάκης με τον Σωτήρη Καλυβάτση 

«Έφυγε» από λευχαιμία σε ηλικία 29 ετών στις 4 Φεβρουαρίου του 1997. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top