Mπάρκα: «Υπάρχει το κάρμα, αν φερθείς άσχημα κάπου θα σε βρει»

«Τελείωσε η εκπομπή και 20 λεπτά ήμασταν σοκαρισμένοι»

Το πώς αισθάνθηκε όταν η Ζέτα Δούκα προέβη σ’ αυτή τη συγκλονιστική εξομολόγηση πως έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη πριν από αρκετά χρόνια αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

Γιώργος Κιμούλης: Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός «πάγωσε» όταν άκουσε στον αέρα της εκπομπής το όνομα του συγκεκριμένου ηθοποιού αλλά και αφότου τελείωσε η εκπομπή για 20 ολόκληρα λεπτά αισθάνονταν όλοι μουδιασμένοι και σοκαρισμένοι.

Η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης 

Στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο Γιώργος Κιμούλης;

«Τελείωσε η εκπομπή και ήμασταν 20 λεπτά σοκαρισμένοι και τρέμαμε γιατί αυτό, όταν το ζεις και ξέρεις ότι ειπώθηκε live, σαφώς και είσαι σε πανικό. Προσπαθούσαμε κυρίως να ηρεμήσουμε και να συμπαρασταθούμε στη Ζέτα, η οποία ήταν πολύ πιο σοκαρισμένη από εμάς. Ήρθε και μια συνάδελφος και φίλη της Ζέτας και κάτσαμε όλοι μαζί πολλή ώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως πιστεύει στο κάρμα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης 

«Δυστυχώς υπάρχει το κάρμα! Όταν έχεις φερθεί άσχημα και υπάρχουν καταγγελίες ονομαστικές, κάπου θα σε βρει» δήλωσε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα 

Γιώργος Κιμούλης: Οι έξι γυναίκες που τον κατηγορούν για ψυχολογική βία

Να σας θυμίσουμε πως μετά τη Ζέτα Δούκα και άλλοι ηθοποιοί ισχυρίστηκαν πως έπεσαν θύματα ψυχολογικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη. Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Τζένη Ιωακειμίδου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top