Μαίρη Μηλιαρέση: «Μου έφαγαν το "Ρουκ Ζουκ" μέσα από τα χέρια»

Οι ευκαιρίες που είχε να επιστρέψει στην τηλεόραση

Τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί όσο καμία άλλα με το τηλεμάρκετινγκ, παρότι υπήρξε μια από τις πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες των 90s, τραγουδίστρια και μοντέλο

Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Από μικρή είχα σουξέ στους μικρότερους»

Το πρωί της Παρασκευής η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την εποχή που παρουσίαζε το «Ρουκ Ζουκ» στο Mega, αλλά και τι συνέβη και... έχασε το τηλεπαιχνίδι. 

Μαίρη Μηλιαρέση Ζέτα Μακρυπούλια

Η Μαίρη Μηλιαρέση επέστρεψε σε ένα από τα εορταστικά επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ» 

«Μου φάγανε το "Ρουκ Ζουκ" μέσα από τα χέρια, γιατί τότε προσπαθούσα να πάρω τα δικαιώματα, αλλά δεν μπορούσα να διαθέσω από την τσέπη μου τα λεφτά για να κλειδώσω τα δικαιώματα κι έτσι τα πήρε η Ζέτα (σ.σ. Μακρυπούλια) με τον ΑΝΤ1», αποκάλυψε αρχικά. 

Σοφίνα Λαζαράκη: Όσα είπε η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση από την Ισπανία

«Μου πρότειναν να κάνω το Πρωινό στο Mega, αλλά εγώ τότε είχα το μωρό και τότε πήγε η Βόσσου με την Πανοπούλου. Μετά μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήνω μόνο του το μωρό και πήραν τον Πολυχρονίου. Τους τελευταίους μήνες της σεζόν του Πολυχρονίου, με πήρε η Έλενα Κατραβά και μου λέει «Μαίρη έχεις ακόμα μία ευκαιρία». Εγώ δεν ήθελα να αφήσω το μωρό σε ξένους ανθρώπους και τότε τους έκατσε το πρωινό με την Μαρία και τον Φώτη. Από τότε είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε εκπομπή στο Mega, αυτή σήμερα», είπε για τις προτάσεις που είχε στη συνέχεια, αλλά δεν τις αποδέχτηκε, αφού ήθελε να μεγαλώσει την κόρη της, την ηθοποιό Σοφίνα Λαζαράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top