«Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι αχάριστοι!»

Ποια πρώην συνεργάτιδά τους το είπε;

Έχει υπογράψει δεκάδες μυθιστορήματα και μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του διδύμου Ανδρέα Γεωργίου-Κούλλη Νικολάου, ωστόσο σήμερα τους χαρακτηρίζει… αχάριστους! 

«Δε βλέπω!»: Ελληνίδα συγγραφέας τα βάζει με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο λόγος για τη Λένα Μαντά που εξέφρασε  το παράπονό της για τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Λένα Μαντά

Η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε στην περίοδο που έγινε η μεταφορά του βιβλίου της «Βαλς με 12 Θεούς» στην τηλεόραση και παρότι αυτό το σίριαλ τους καθιέρωσε, εκείνη δεν πήρε ούτε ένα ευρώ και δεν άκουσε ούτε ένα «ευχαριστώ». 

Κούλλης Νικολάου: Όσα είπε για τη μεταγραφή στο Mega και το τέλος στον ΣΚΑΪ

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Ανδρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλλη Νικολάου. Το πρόβλημά μου πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Μετά το ''Βαλς με 12 Θεούς'' άνοιξαν διάπλατα οι δρόμοι για αυτούς στον ΑΝΤ1. Δε μου είπαν ποτέ ένα ''ευχαριστώ''. Είναι αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι. Δε με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο. Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ για το Βάλς. Δεν πληρώθηκα, γιατί δεν είχαν λεφτά….Μπράβο τους που τα κατάφεραν, αλλά πάρε ένα τηλέφωνο και πες ''Ρε Λένα, να είσαι καλά''», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή συγγραφέας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top