The Bachelor: Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Παναγιώτη και της Νικολέττας

Γιατί θα τον… κρεμάσει ο μπαμπάς της νύφης;

Μετά τον τελικό του «The Bachelor» το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ Τσομπανίδου έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού

The Bachelor: Μεγάλη νικήτρια η Νικολέττα - Έκλεψε την καρδιά του Παναγιώτη

Το ζευγάρι μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι, τις πρώτες εντυπώσεις, τα συναισθήματα και τις μεταξύ τους κόντες, με την όμορφη Θεσσαλονικιά να μην αφήνει στιγμή το χέρι του πρώτου Έλληνα bachelor.

Νικολέττα The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος

«Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Η σπόντα της Αντζελίνας στη Νικόλ μετά τον τελικό του «The Bachelor»

Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, γιατί η Νικολέττα πήρε την απόφαση να πάει στο παιχνίδι, εκείνη απάντησε: «Πραγματικά δεν ξέρω τι είχα στο μυαλό μου. Είχα μια πολύ καλή και σταθερή δουλειά, οπότε θα ήταν δύσκολο να την αφήσω και να πάω κάπου, που δεν θα ξέρω τι θα συναντήσω. Ήθελα να κάνω κάτι για εμένα. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι ίσως και να γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου μέσα από όλο αυτό. Μπορεί να ήταν ένα παιχνίδι, αλλά για μένα δεν ήταν. Και φάνηκε από την πρώτη στιγμή», απάντησε και συνέχισε: «Όταν είδα τον Παναγιώτη σάστισα. Μετά το πρώτο ραντεβού άρχισα να νιώθω πράγματα για εκείνον. Τη στιγμή που μαλώναμε ένιωσα ότι ήθελα να φύγω. Θα συμβούλευα τα επόμενα κορίτσια να ζηλεύουν λιγότερο». 

The Bachelor: Συμπάθησαν τη Νικόλ οι γονείς του Παναγιώτη ή όχι;

Νικολέττα The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος

Κλείνοντας το ζευγάρι εξομολογήθηκε ότι: «Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» είπε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω κι εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top