The Bachelor: Συμπάθησαν τη Νικόλ οι γονείς του Παναγιώτη ή όχι;

Ο Παναγιώτης μίλησε στους γονείς τους για τον καβγά τους

Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός του «The Bachelor», στον οποίο ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα κληθεί να κάνει την τελική του επιλογή για τη γυναίκα της ζωής του. Θα είναι η δυναμική Βίβιαν ή η αυθόρμητη Νικολέττα;

Ως τελευταία «δοκιμασία» ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφασίζει να γνωρίσει τις δύο κοπέλες στους γονείς του. Η Νικόλ φαίνεται πως έκανε πολύ καλή εντύπωση στην οικογένεια του γοητευτικού εργένη.

The Bachelor: Δείτε τη γνωριμία της Βίβιαν με τους γονείς του Παναγιώτη

Ο αυθορμητισμός της, αλλά και το γεγονός ότι δεν ντρεπόταν να εκφράσει τα συναισθήματα της για τον Παναγιώτη, έκαναν τη μητέρα και τον πατέρα του να την συμπαθήσουν από την πρώτη στιγμή. 

Βέβαια, υπήρξαν και αμήχανες στιγμές σε αυτή την πρώτη γνωριμία. Ο ίδιος ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως η Νικολέττα είναι ιδιαίτερα ζηλιάρα, καθώς και το ότι είναι η μόνη κοπέλα με την οποία έχει τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι. 

Οι γονείς του πρώτου Έλληνα Bachelor της έκαναν πάρα πολλές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπικότητά της, τα ενδιαφέροντα της και τα όνειρά της. 

The Bachelor: Το δημόσιο μήνυμα του Π.Βασιλάκου πριν την πρόταση γάμου

Κάποια στιγμή, ο Παναγιώτης άφησε την Νικόλ μόνη με τους γονείς του προκειμένου οι γονείς του να συζητήσουν πιο ιδιωτικά με την παίκτρια για τα συναισθήματά της αλλά και το πως βλέπει τη σχέση της με τον γιο τους. 

Στο τέλος, η Νικόλ αποχώρησε δίνοντας ένα μεγάλο φιλί στον Παναγιώτη και χαιρετώντας τους γονείς του. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top