Στεφανία Λυμπερακάκη: Αποκάλυψε το τραγούδι που θα πει στην Eurovision;

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος του διαγωνισμού έγινε 18 ετών χθες!

Ο covid-19 κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να ακυρώσει ακόμα και τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά events παγκοσμίως. Ένα από αυτά ήταν και η διεξαγωγή του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος μεταφέρθηκε για το 2021. 

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Δε βλέπω την ώρα να πάω στην Eurovision!»

Στον περσινό διαγωνισμό θα συμμετείχε και η ποπ σταρ Stefania με το τραγούδι «Supergirl». Η νεαρή Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία έχει ζήσει στην Ολλανδία, θα εκπροσωπήσει εν τέλει τη χώρα μας στον διαγωνισμό του 2021. Ποιό θα είναι όμως το νέο της τραγούδι; 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Φαίνεται πως η Stefania, η οποία χθες έγινε 18 ετών, έχει ήδη ηχογραφήσει 5 υποψήφια κομμάτια για τη Eurovision. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού στο Instagram, η  pop star επέλεξε μέσα από μια κλήρωση να γνωστοποιήσει στους φαν του διαγωνισμού, ότι το «Adrenaline» ίσως να είναι το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει τον Μάιο στην σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ, διεκδικώντας μια θέση για την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό!

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ποιον γνωστό Έλληνα ηθοποιό έχει θείο;

Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε η Stefania και η ομάδα της θα μας ανακοινώσουν και τους υπόλοιπους τίτλους από τα άλλα τέσσερα τραγούδια, που ηχογράφησε μαζί με τους arcade, αλλά και πως εν τέλει θα επιλέξουν το κομμάτι που θα μας εκπροσωπήσει. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top