Τελικός GNTM: Τέσσερις φιναλίστ, οκτώ πρώην παίκτες και μία έκπληξη!

Θα ψηφίσει και το κοινό για την ανάδειξη του νικητή

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Αύριο, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, οι τέσσερις κριτές μαζί με τους τηλεθεατές θα αποφασίσουν ποιο μοντέλο θα είναι αυτό που θα κερδίσει το GNTM 3.

Απόψε το βράδυ είναι ο ημιτελικός του διαγωνισμού ομορφιάς, όπου οι 5 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό της Τρίτης. Η Παρασκευή, ο Έντουαρντ, ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής θα πάρουν μέρος σε μια δοκιμασία αλά James Bond με ελικόπτερα και μηχανές.

GNTM 3 ημιτελικός: Οι top 5 ποζάρουν ως υπερκατάσκοποι!

Οι top  5

Δυστυχώς, ένα από αυτά τα μοντέλα δε θα τα καταφέρει και θα ετοιμάσει βαλίτσες, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτή είναι και η καινοτομία του φετινού GNTM, αφού στον τελικό θα έχουμε τέσσερις και όχι τρεις διαγωνιζόμενους όπως συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

GNTM 3: Ποιο μοντέλο πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό;

Οι τέσσερις φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο πρώην συμπαίκτες τους για να τους εμψυχώσουν στο live του τελικού, όπως είπε ο Ισίδωρος Φύκαρης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Ακόμα μία έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές, καθώς στο πλατό του παιχνιδιού θα βρεθούν 15 από τους 40 παίκτες που είχαν πάρει μέρος στις οντισιόν για να βοηθήσουν ή και να... δυσκολέψουν την τελική τετράδα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top