GNTM: Η συγκλονιστική αλλαγή της Λίας από την audition μέχρι σήμερα!

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας», έχει μεταμορφωθεί σε έμπειρο μοντέλο!

Δείτε την audition της Λίας στο GNTM 3

Η Λία, το 20χρονο μοντέλο του GNTM, γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, ήρθε στην Ελλάδα το 2018 για να σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κι έμαθε ελληνικά σε μόλις 2 μήνες.

GNTM 3: Η παίκτρια με τα σιδεράκια που συγκίνησε πολύ τους κριτές

Δείτε ποιο μοντέλο κέρδισε στη δοκιμασία «Ιnstagram vs. Reality»

Λία  Instagram

instagram Λία

Στα 13 της, στην Ουκρανία, της είχαν προτείνει να ασχοληθεί με το μόντελιγνκ, αλλά δεν το ακολούθησε τότε. Τώρα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στον χώρο της μόδας κι έτσι μπήκε στo GNTM.

Η ομορφιά της εντυπωσίασε τους κριτές του διαγωνισμού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο πλατό των auditions και της έδωσαν απλόχερα τέσσερα «ναι».

gntm 3 λία

Η στιγμή του makeover ήρθε και η Λία αναγκάστηκε να κόψει κοντά τα μακριά ξανθά της μαλλιά.

«Με φοβίζει το πώς θα νιώθω μετά. Ήθελα να τρέξω πίσω μόλις το είδα. Με το μακρύ μου μαλλί φαίνομαι πιο γλυκιά. Δε φαίνομαι πρόστυχη. Με αυτό εδώ και όλα αυτά θα είμαι σαν πουτ@ν@.Είμαι θυμωμένη! Πιστεύω ότι η Ζεν (Ζενεβιέβ Μαζαρί) είδε ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο αντρικός και πιο άγριος… Γιατί, όμως, έδειξα τον αντρικό μου χαρακτήρα για να με κάνουν έτσι;», ήταν μερικές μόνο από τις φράσεις που ξεστόμισε η Λία μετά το μεγάλο της makeover στις αρχές του GNTM 3.

gntm 3 λία

Πλέον, η Λία βρίσκεται στους καλύτερους 10 του διαγωνισμού και η πορεία της είναι ανοδική και αρκετά απειλητική για τους συμπαίκτες της.

Στις φωτογραφίσεις – δοκιμασίες είναι πια φανερό πως η Λία, από κορίτσι της διπλανής πόρτας, έχει μεταμορφωθεί σε έμπειρο μοντέλο με πολλές δυνατότητες και προοπτικές!

Λία

 

Δείτε μερικά από τα κλικ της:

Λία

 

GNTM λία

Λία

gntm 3 ξανθιά παίκτρια Λία

Λία

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top