Το συνεχίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Η κόντρα με τους youtubers

Έδωσε την απάντησή του ξανά μέσα από την εκπομπή του

Σε συνέχεια των χθεσινών του δηλώσεων για τους παρουσιαστές και τους youtubers ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τοποθετήθηκε ξανά μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή. 

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες σχετικά με το ποιος θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Φάρμα» και μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ωστόσο, εχθές το διέψευσε ο Γρήγορης τόνισε ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση πετώντας τις «σπόντες» προς πάσα κατεύθυνση… 

Ο Αρναούτογλου «στάζει» φαρμάκι για τη Φάρμα - Δεν του έχει γίνει πρόταση

Το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», Άρτ, τον περίμενε κάτω από το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού που δουλεύει για να τον ρωτήσει σχετικά με τα «καρφιά» που πέταξε ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος όμως δε θέλησε να κάνει δηλώσεις on camera και έδωσε την απάντησή του ξανά μέσα από την εκπομπή του:

«Για μένα η τηλεόραση είναι ανοιχτή για όλους, δεν είναι δεδομένο όμως ότι επειδή κάποιος είναι πετυχημένος youtuber ότι θα κάνει και επιτυχία στην τηλεόραση… Κι εγώ δεν είμαι καλός youtuber. Για να είμαι πρέπει να αφιερώνω πολύ χρόνο, να το έχω και να δείχνω πράγματα από τη ζωή μου. Η ελαφρότητα που αντιμετωπίζουν θεωρώ ότι είναι λάθος».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποστήριξε ότι μετά από τριάντα χρόνια καριέρας στην τηλεόραση ελπίζει να έχει γίνει αντιληπτό σε κάποιους ότι η τηλεόραση δεν είναι εύκολο πράγμα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top